2777
2789
عنوان

بریجرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 30 پست

من فصل یک و چهار رو خیلی دوست داشتم

مخصوصا ۴

منم از اول از بندیکت خوشم میومد و واقعا عشق قشنگی نصیبش شد که متفاوت بود

البته بین همه شخصیتها،شخصیت مامانشون از همه جذابتره و واقعا یه مادر با صلابت و عاقل رو نشون میده

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من فصل یک و چهار رو خیلی دوست داشتممخصوصا ۴منم از اول از بندیکت خوشم میومد و واقعا عشق قشنگی نصیبش ش ...

فصل یک انگار نوستالژی مثل سرچشمه میمونه اصلا نمیشه دوسش نداشت. آره منم مامان رو خیلی دوست دارم

من فصل یک و چهار رو خیلی دوست داشتممخصوصا ۴منم از اول از بندیکت خوشم میومد و واقعا عشق قشنگی نصیبش ش ...

من فصل ۳ رو از همه کمتر دوست داشتم خیلی شلوغ پلوغ بود پن رو دوست دارم اما کالین خیلی رومخ بود

من فصل ۳ رو از همه کمتر دوست داشتم خیلی شلوغ پلوغ بود پن رو دوست دارم اما کالین خیلی رومخ بود

من کلا شخصیت پن رو خیلی دوست ندارم راستش🫢

فصل دوم هم خیلی برام جذاب نبود،نمیدونم چرا

فصل اول رو دوبار دیدم ولی نمیتونم خودمو قانع کنم فصل دو و سه رو دوباره ببینم ولی فصل ۴ رودوباره میبینم...

اون فصل ملکه شارلوت هم قشنگ بود اونم دوست داشتم

اونو بیشتر از فصل ۲/۳ دوست داشتم

قطعا فصل بعدی الوییز میشه،باید دید اون چجوری زیر همه قوانین خودش میزنه😁

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من کلا شخصیت پن رو خیلی دوست ندارم راستش🫢فصل دوم هم خیلی برام جذاب نبود،نمیدونم چرا فصل اول رو دوبا ...

برام یه ذره غیر باور که کسی از فصل ۲ خوشش نیاد اخه من خیلی دوسش دارم مثل فیلم غرور و تعصب ۲۰۰۵ میمونه 😍

اما خب سلیقه ای . منم داستان کوئین شارلوت دوست داشتم اما خیلی نیاز به سانسور داشت فقط یک بار دیدم .

فصل ۱ رو ۳یا ۴ دیدم

فصل ۲ رو ۴ بار دیدم

فصل ۳ رو ۲ بار و فصل ۴ هم ۲ بار بدون زیرنویس دیدم تابستون وقت کردم میشینم دوباره میبینم

برام یه ذره غیر باور که کسی از فصل ۲ خوشش نیاد اخه من خیلی دوسش دارم مثل فیلم غرور و تعصب ۲۰۰۵ میمون ...

اجازه بده نپذیرم شبیه لیزی و اقای دارسی بودن🫢😁

احتمالا بهش به شانس دوباره بدم شاید اینسری به دلم نشستن😁

اگر غرور و تعصب رو دوست داشتی و سریالش رو دیدی

پیشنهاد میکنم این سریال رو ببین تازه اومده و راجع به ماری خواهر لیزی و جینه

حیلی قشنگه

the other bennet sister

اجازه بده نپذیرم شبیه لیزی و اقای دارسی بودن🫢😁احتمالا بهش به شانس دوباره بدم شاید اینسری به دلم نش ...

من غرور و تعصب دوست ندارم عاشقشم. سینمایی ۲۰۰۵ دیدم سریالشو دیدم یه سینمایی قدیمی تر داره برای ۱۹۰۰ وخورده ایه دیدم .از همه بیشتر سینمایی ۲۰۰۵ دوست دارم ۷ سالی میشه که همیشه تو گوشیم دارمش.

سریال خواهر دیگر بنت دیدم به غرور و تعصب اصلا نمیرسه اما حال و هواش شبیه و در سطح خودش خوب بود حال خوب کن بود و یه کمدی ریزی هم داشت

اجازه بده نپذیرم شبیه لیزی و اقای دارسی بودن🫢😁احتمالا بهش به شانس دوباره بدم شاید اینسری به دلم نش ...

لیزی و آقای دارسی کلاسیک و نمیشه باهاش رقابت کرد وگرنه میشد بگی کیت آنتونی تو یه سری چیزا ازش بهتره . هرکدوم یه مدل نمیشه مقایسه کرد . برای من داستان دوتاش قشنگه . دو تاش جزو بهترین love story هایی که دیدم . ولی حتما یه شانس دیگه بهش بده

من دارم سریال بریجرتون می بینم و فصل سوم هستم خیلی قشنگه اشرافی و پر از احساس و لباس های زیبا من عاشق فصل اول شدم شخصیت سایمن خیلی برام جذاب بود لعنتی... راستی شما از فیلیمو دیدین یا با زبان اصلی؟

من دارم سریال بریجرتون می بینم و فصل سوم هستم خیلی قشنگه اشرافی و پر از احساس و لباس های زیبا من عاش ...

من کلا زبان اصلی با زیرنویس میبینم دوبله دوست ندارم