2821
2789
عنوان

بریجرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 27 پست

من فصل یک و چهار رو خیلی دوست داشتم

مخصوصا ۴

منم از اول از بندیکت خوشم میومد و واقعا عشق قشنگی نصیبش شد که متفاوت بود

البته بین همه شخصیتها،شخصیت مامانشون از همه جذابتره و واقعا یه مادر با صلابت و عاقل رو نشون میده

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من فصل یک و چهار رو خیلی دوست داشتممخصوصا ۴منم از اول از بندیکت خوشم میومد و واقعا عشق قشنگی نصیبش ش ...

فصل یک انگار نوستالژی مثل سرچشمه میمونه اصلا نمیشه دوسش نداشت. آره منم مامان رو خیلی دوست دارم

من فصل یک و چهار رو خیلی دوست داشتممخصوصا ۴منم از اول از بندیکت خوشم میومد و واقعا عشق قشنگی نصیبش ش ...

من فصل ۳ رو از همه کمتر دوست داشتم خیلی شلوغ پلوغ بود پن رو دوست دارم اما کالین خیلی رومخ بود

من فصل ۳ رو از همه کمتر دوست داشتم خیلی شلوغ پلوغ بود پن رو دوست دارم اما کالین خیلی رومخ بود

من کلا شخصیت پن رو خیلی دوست ندارم راستش🫢

فصل دوم هم خیلی برام جذاب نبود،نمیدونم چرا

فصل اول رو دوبار دیدم ولی نمیتونم خودمو قانع کنم فصل دو و سه رو دوباره ببینم ولی فصل ۴ رودوباره میبینم...

اون فصل ملکه شارلوت هم قشنگ بود اونم دوست داشتم

اونو بیشتر از فصل ۲/۳ دوست داشتم

قطعا فصل بعدی الوییز میشه،باید دید اون چجوری زیر همه قوانین خودش میزنه😁

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من کلا شخصیت پن رو خیلی دوست ندارم راستش🫢فصل دوم هم خیلی برام جذاب نبود،نمیدونم چرا فصل اول رو دوبا ...

برام یه ذره غیر باور که کسی از فصل ۲ خوشش نیاد اخه من خیلی دوسش دارم مثل فیلم غرور و تعصب ۲۰۰۵ میمونه 😍

اما خب سلیقه ای . منم داستان کوئین شارلوت دوست داشتم اما خیلی نیاز به سانسور داشت فقط یک بار دیدم .

فصل ۱ رو ۳یا ۴ دیدم

فصل ۲ رو ۴ بار دیدم

فصل ۳ رو ۲ بار و فصل ۴ هم ۲ بار بدون زیرنویس دیدم تابستون وقت کردم میشینم دوباره میبینم

برام یه ذره غیر باور که کسی از فصل ۲ خوشش نیاد اخه من خیلی دوسش دارم مثل فیلم غرور و تعصب ۲۰۰۵ میمون ...

اجازه بده نپذیرم شبیه لیزی و اقای دارسی بودن🫢😁

احتمالا بهش به شانس دوباره بدم شاید اینسری به دلم نشستن😁

اگر غرور و تعصب رو دوست داشتی و سریالش رو دیدی

پیشنهاد میکنم این سریال رو ببین تازه اومده و راجع به ماری خواهر لیزی و جینه

حیلی قشنگه

the other bennet sister

اجازه بده نپذیرم شبیه لیزی و اقای دارسی بودن🫢😁احتمالا بهش به شانس دوباره بدم شاید اینسری به دلم نش ...

من غرور و تعصب دوست ندارم عاشقشم. سینمایی ۲۰۰۵ دیدم سریالشو دیدم یه سینمایی قدیمی تر داره برای ۱۹۰۰ وخورده ایه دیدم .از همه بیشتر سینمایی ۲۰۰۵ دوست دارم ۷ سالی میشه که همیشه تو گوشیم دارمش.

سریال خواهر دیگر بنت دیدم به غرور و تعصب اصلا نمیرسه اما حال و هواش شبیه و در سطح خودش خوب بود حال خوب کن بود و یه کمدی ریزی هم داشت

اجازه بده نپذیرم شبیه لیزی و اقای دارسی بودن🫢😁احتمالا بهش به شانس دوباره بدم شاید اینسری به دلم نش ...

لیزی و آقای دارسی کلاسیک و نمیشه باهاش رقابت کرد وگرنه میشد بگی کیت آنتونی تو یه سری چیزا ازش بهتره . هرکدوم یه مدل نمیشه مقایسه کرد . برای من داستان دوتاش قشنگه . دو تاش جزو بهترین love story هایی که دیدم . ولی حتما یه شانس دیگه بهش بده