2777
2789
عنوان

مرغ بریان

| مشاهده متن کامل بحث + 12061 بازدید | 32 پست
ببین یه جور مرغ بریون درست می‌کنم سر سفره میارم همه از طعم و بوش بیهوش می‌شن

دستورش لطفا

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
مرغ رو تمیز کردم با پوست مزه دارش کردم از شب قبل با نمک و فلفل دلمه و پیاز و ادویه و یک قاشق مایونز ...

درجه حرارت چند گاز؟؟

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغو با پوست حسابی می‌شورم. تو شکمشم اب می‌گیرم تمیز شه. با یه پیاز بزرگ خرد کرده و یه حبه سیر می‌ذادم تو یه قابلمه سرامیکی. توی یه لیوان آب زعفرون غلیظ روغن جامد یا کره آب کرده نمک فلفل زردچوبه یه کوچولو آب لیمو درست می‌کنم از این مواد با سرنگ زیر پوست مرغ تزریق می‌کنم. اگه برا شام بخوام مرغو از شب قبل دست به کار می‌شم. تا فردا سه چهار بعد از ظهر چندین بار مواد به همه جای مرغ تزریق می‌کنم. 

بعد روی قابلمه رو فویل الومینیومی می‌کشم چند تا سوراخ می‌زنم رو فویل. می‌ذارم تو فر دمای ۱۲۰ درجه. هر نیم ساعت میارم بیرون از باقیمونده مواد با قلمو بهش می‌زنم و زیر و رو می‌کنم. سه الی چهار ساعت بسته به سایز مرغ می‌پزه. قشنگ خودش آب می‌ندازه آب مرغشم میارم سر سفره. بعد اگه عجله نداشته باشم فویلو برمی‌دارم خودش برشته می‌شه اگه عجله داشته باشم که گریلو روشن می‌کنم. 

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

مرغ کوچیک بخر یا جوجه

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
اون آبش که همش ازش چکه می کنه رو چکار کردی؟ مال من همش می ریخت توسینی زیرش جزغاله می شد

یه فویل آلومینیومی گذاشتم زیرش بعد انداختمش دور،اتفاقا بخار شدن همون آب مرغ باعث میشه مرغ خیلی خوب پخته بشه و نسوزه

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤