2777
2789
عنوان

زن باردار

1044 بازدید | 23 پست

سلام دوستای گلم،یه سوالی داشتم

دیروز پدر بزرگم به رحمت خدا رفت

امروز مراسم تشییع هست و من باردار هستم،میگن خوب نیست زن باردار به مراسم تشییع بره،یا اگه رفت نباید میت یا حتی تابوت میت رو ببینه ویا میت رو پیشش رد کنن،دو دل شدم از شما راهنمایی میخوام،نمیدونم مراسم رو برم یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب اینی ک فرمودید اعتقاد ندارم

ولی کلا مراسم عزاداریه و جای خوشایندی ک نیست طبیعتا

اگر مسجد برید بهتره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

منم اینو شنیدم.میگن بچه چشمش شور میشه.تو قبرستونم میگن نباید بری ...اگه ام رفتی جنازه رو نبین

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

اولا خدا رحمتشون کنه. میگن مکروه هس. خب چون دیدن این صحنه ها روت اثر میذاره طبیعتا رو نی نی ت هم اثر میذاره واون هنوز خیلی کوچیکه شاید طاقتش رو نداشته باشه باعث بشه در آینده عصبی بشه اگر صلاح میدونی نرو به جاش تو مسجد و بقیه مراسمش حضور داشته باش

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

من که دو سه تا ختم و رفتم تو بارداری.اگه حالت بد میشه نرو.حالا تشییع جنازه هم نری چیزی نمیشه.اول به فکر سلامت خودت و بچه باش

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
منم اینو شنیدم.میگن بچه چشمش شور میشه.تو قبرستونم میگن نباید بری ...اگه ام رفتی جنازه رو نبین

یعنی اگه جنازه رو نبینم اشکالی نداره؟گفتم تو ماشین میشینم تابرن توی حسینیه،توی مزار پیاده نمیشم،چون هم عروسام بخاطر من میخوان بیان من پیشم زشته نرم.

من هفته ۸ بودم داییم فوت کرد من رفتم بعد زن عموی مامانم گفت چرا اومدی روت چله‌ میفته واسه بارداری بعدیت اذیت میشی شاید اصلا باردار نشی😐من که اعتقادی ندارم

دلم‌طاقت نمیاورد نرم من با داییام بزرگ شدم 

درمورد چشم‌شوری بچه میگن اگه روی مرده رو ببینی بچه چشمش شور میشه نه صرفا جنازه ای که روش پارچه هست که به اینم اعتقادی ندارم😬

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...