2777
2789
عنوان

زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 23 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی اگه جنازه رو نبینم اشکالی نداره؟گفتم تو ماشین میشینم تابرن توی حسینیه،توی مزار پیاده نمیشم،چون ...

منم شنیدم.آره ترجیحا نرو همون تو ماشین بشین

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
ولی میخوای روزه شک دار نگیر و نرو بعد خاک سپاری حالا یا میان خونه یا رستوران یا مسجد اونحا برو

آخه میخوان شهر دیگه ای خاکش کنن،مردم از اینجا با آمبولانس راه میوفتن به سمت اون شهر،مستقیم به سمت باغ رضوان،بعد که نشییع تموم شد میرن مسجد

خرافاتی نباش گلم اینا همش حرفه بی دلهره برو  همه چی از افکار ما نشات میگیره

والا از بس بهم گفتن خیلی دو دل شدم چون همه هم کلا میخان برن،چون توی منطقه ای که هستیم نمیخان خاکش کنن کلا از منطقه میخان خارج بشن من نودم تنها میمونم

بیشتر واسه اثر روحی است که میزاره چه مستقیم چه غیر مستقیم 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
والا از بس بهم گفتن خیلی دو دل شدم چون همه هم کلا میخان برن،چون توی منطقه ای که هستیم نمیخان خاکش کن ...

برو براش دعا کن حسابی 

این حرفارم بیخیال خارجیا رو نگا کن همه بچه دارن ب این چیزا بود ک فقط ما ایرانیا بچه سالم داشتیم 

♡من عاشق شوهرمو بچمو زندگیمم ♡