2777
2789
ممنون عزیزم ولی شوهرم خیلی ضعیفه محاله بشم دکتر گفت بادارو خوب نمیشه همش گریه میکنم

عزیزم شوهرخواهر من ازیتو اسپرمی بود. عدم وجود اسپرم زنده یا فعال. اونهایی هم که زنده بودن، دم فلج داشتن. ۱۷ سال پیش دکتر فیروزه اکبری از همین آقا و با اسپرم فلج، ای وی اف انجام داد و خواهرم صاحب یه گل پسر شد، الان که علم پیشرفت کرده، ناامید نشو و تلاش خودتون رو بکنید. ای یو ای، زیفت، ای وی اف..‌ هزار تا راه هست. الان دیگه ناباروری درمان داره

یه بار حامله شدم سقط شد دلم میخواد بیبی چکم یه بار دیگه مثبت بشه آرزوش به دلم میمونه

ایشالا مثبت میشه منم دلم میخاد مثبت شه ولی خب چرا بی بی صبح گذاشتم جوری دیگه بود

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گیج شدم نمیدونم چیکار کنم پس چرا بی بی صبح که گذاشتم یجور دیگه شد

ببی چکا همینجورین من یه بار مثبت شد ولی سقط,شد باید بزاری سه چهار روز از پریودت بگذره بهتر نشون میده

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
ببی چکا همینجورین من یه بار مثبت شد ولی سقط,شد باید بزاری سه چهار روز از پریودت بگذره بهتر نشون میده

من الان ۸روزه عقب انداختم اخه

ایشالا مامانی، فردا صبحم چک کن، اگه دوباره هاله انداخت برو تیتر بتا بده

خداکنه ولی شانس منه تا میرم ازمایش پری خانوم میاد

عزیزم شوهرخواهر من ازیتو اسپرمی بود. عدم وجود اسپرم زنده یا فعال. اونهایی هم که زنده بودن، دم فلج دا ...

آخه باره اول که نمیگیره منم سنم کمه هجده سالمه همه آزمایشارو انجام دادیم من مشکل ندارم نمیخوام آی وی اف کنم هزینه شم زیاده اصلا باور نمیکردم به این روز بیفتم

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
یبار حامله شدی، بازم میشی، هفته چند سقط کردی، چند ماه از سقط گذشته؟

یکسالو نیمه از,سقط میگذره یک ساله اقدام کردم نشده تو هفته پنجم سقط,شد

پس برو تیتر بده

فردا صبح حتما میرم ولی هیچ علاعمی ندارم اصلا جز کمردرد شدید و دمای بالای بدنم

یکسالو نیمه از,سقط میگذره یک ساله اقدام کردم نشده تو هفته پنجم سقط,شد

عزیزم ایشالا به همین کاه عزیز خدا حاجت همرو بده

عزیزم ایشالا به همین کاه عزیز خدا حاجت همرو بده

ممنون ایشالله توام باردار باشی این ماه

آخه باره اول که نمیگیره منم سنم کمه هجده سالمه همه آزمایشارو انجام دادیم من مشکل ندارم نمیخوام آی وی ...

خب پس زمان داری. خواهر من ۱۸ سالگی ازدواج کرد. ۱۹ سالگی متوجه مشکل همسر شد، ۲۳ سالگی اقدام کرد، همون با. اول هم گرفت