2777
2789
عنوان

خاطره

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 31 پست

مرغ درس کردم.برنجشو مامانم اومد برام درس کرد و رفت چون خیلی نزدیکیم😅خوشمزه شده بود البته ما بعد ی ماه رفتیم خونه خودمون

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شهر غربیم. بعد عروسی رفتیم خونه خودمون. هنوز گارانتی یخچال نیومده بود نصب اس کنه. دیگه یخچال و فریزر نداشتم منم ماکارونی با سویا درست کردم. با سالاد. خداییش خیلی خوب شد و خیلی چسبید.

مرغ درس کردم.برنجشو مامانم اومد برام درس کرد و رفت چون خیلی نزدیکیم😅خوشمزه شده بود البته ما بعد ی م ...

اصلیشو خودت درست کرده بودی دگه 😂😂

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند

من تا سه ماه اشپزی نمیکردم. چون اصلا اشپزیو دوست ندارم چیزیم بلد نبودم بپزم و تا به اونموقع اشپزی نکرده بودم.😐😐😐😂😂😂 بعدش دلو زدم به دریا و خواستم پلو مرغ درست کنم. افتضااااح بود. برنج که کته شده بود میشد جای سیمان و بتن ازش استفاده کرد مرغ هم که نصفش سوخته و نصفش نپخته بود😐😐😂😂😂😂😂 

شب پاتختی دوستامون با پررویی اومدن خونمون از شام عروسی دادیم خوردن بندری هم درستیدیم. 😂😂😂 بعد رفتن ما خوابیدیم تا شش عصر فرداش بیدار شدیم کتلت درست کردم عکسم گرفتم. معمولی بود. رو بعدش یه قیمه‌ای پختم تاریخی

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
من تا سه ماه اشپزی نمیکردم. چون اصلا اشپزیو دوست ندارم چیزیم بلد نبودم بپزم و تا به اونموقع اشپزی نک ...

یاخدا 😨😂😂الان ک دیگه خداروشکر اشپزی بلدی

چرا من یادم نمیاد اولین غذای زندگی مشترکمون چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟    

حتما خیلی خوب شده بود ک یادت نیس😍😁

من تا الان كه ٤ ساله ازدواج كردم اشپزي بلد نيستم كارگر دارم اما يه بار يه تخم مرغ گذاشتم رفتم  اتاقم داشتم موسيقي گوش مي دادم كه يهو ديدم بوي دود مياد رفتم اشپزخونه نگو تخم مرغ جزغاله شده