2777
2789

دوستان من از یکی شنیدم به عنوان نیروآزاد معلم دینی دبستان دولتی شده بهش گفتم چجوری گفته از طریق یه موسسه آزمون داده اونجا فرستادش کسی میدونه چه موسسه ای هست؟؟

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

دخترداییم کلاسهای تجوید و ترتیل قرآن رو رفت. بعد یک مدرسه قرآنی رفت برا کار ؛ ازش آزمون گرفتن بعد گفتن سال اول بعنوان کارآموز بمون کنار معلم. دیگه از سال بعدش بهش کلاس دادن و شد معلم آموزشگاه. سال اول که کارآموز بود حقوق نداشت از سال بعد بهش دادن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترداییم کلاسهای تجوید و ترتیل قرآن رو رفت. بعد یک مدرسه قرآنی رفت برا کار ؛ ازش آزمون گرفتن بعد گف ...

نه عزیزم این معلم مدرسه شده دبستان

نه عزیزم این معلم مدرسه شده دبستان

مدارس دولتی به راحتی پذیرش ندارن. مگر غیرانتفاعی. دخترداییم همه معلم مدرسه قرآنی هست. بچه های کلاس اول. یعنی تو مدرسه شون هم درس های کلاس اول رو تدریس میکنه به علاوه درسهای قرآنی

مثلا استان ما سال گذشته با کمبود شدید نیرو مواجه شد مجوز بهش دادن نیروهای پیش دبستانی شاغل در مهدهای دولتی رو به صورت حق التدریس جذب کرد. و دوباره اومد یه فراخوان داد نیروی پیش دبستانی جذب کرد به جای اونا

من بی نظرم و تو بی نظیر

متاسفانه به جز ازمون استخدامی که فرایند خیلی سختی داره برای استخدام

راههای خیلی اسونی وجود داره که خیلی ها ازش بی خبرن

فقط باید چند سال حق التدریس کار کنی تا مجوز استخدام برات بیاد

من بی نظرم و تو بی نظیر

متاسفانه به جز ازمون استخدامی که فرایند خیلی سختی داره برای استخدام راههای خیلی اسونی وجود داره که ...

من اصلا نمیخوام رسمی بشم به حق التدریسی هم راضیم ولی کسی نیس کمکم کنه چیکار کنم وگرنه رشته دانشگاهم بالاس