2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 80 پست
خواهش میکنم ..تو فکرش نباشیا شما الان یه عدد مامان هستی 😄 منفی م نیس خیلی ام مثثثثثثثثثثبتتتتتتتتت ...

واییییی مرسی عزیزم فداتشم شماهم تو اقدامی یا مامان شدی

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

اگ درست باشه چرا ک نه ان شآالله منو شما و همه اونایی ک تو انتظارن دامنشون سبز بشه ب حق این ماه عزیز& ...

الهی امین

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دلم خیلی تیر میکشید مخصوصا دیشب هر لحظه منتظر پری بودم

وای منم همونطورم و درد پریودی دارم طوری ک حس میکردم مث زمان پریود ه

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

ندا جون علایمت کاملا درسته اینا مال بارداریه تیرکشیدن تخمدان و اونا که گفتی 

فردا صبح یه بی بی دیگه بزن عکسش بفرس واسمون تا اساتید بی بی چکی از جمله خودم باقطعیت بارداری شما رو اعلام کنیم😁

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
ندا جون علایمت کاملا درسته اینا مال بارداریه تیرکشیدن تخمدان و اونا که گفتی  فردا صبح یه بی بی ...

خخخ باشه گلم فقط دعا کن فردا دیک پررنگ مثبت شه😁خیط نشم زود ب شوهرم گفتم از ذوق😓

باردارييييي مباركككك واي چقد خوبه صبح تاپيك بيبي مثبت😍😍😍

😘😘😘😘😘😘😘😘

واییییی مرسی عزیزم فداتشم شماهم تو اقدامی یا مامان شدی

من چشم انتظار فسقلی مم ان شاءالله ماه بعد میاد تو بغلم 😀

دعا کن این یه ماه م بسلامتی و خوبی بگذرونم ان شاءالله😊

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
من چشم انتظار فسقلی مم ان شاءالله ماه بعد میاد تو بغلم 😀 دعا کن این یه ماه م بسلامتی و خوبی بگذرون ...

ای جانم پس اگ منم قسمت شه مامانی ۹۷میشم مث شما😁😁😁😁😁

ان شآالله بسلامتی بیاد بغلت عزیزم😍😍😍😍

عزیزمـچند روز بگذره برو ازمایش خودتو راحت کن 

حتمن خانومی ولیییی😁😁😁خیط نشم صلوات

مبارکه عزیزم تو این حس خوبت همه رو دعا کن

چشم عزیزم حتمن