2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 80 پست
واییییی 🤓🤓🤓🤓🤓مرسی دوستاننن

عزیزم مبارکت باشه توروبحق این ماه عزیزواسه مامنتظراهم یه دعایی کن

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتماااا عزیزااام بچه هامن اصن این ماه مطمئن بودم نیستم چون کیت تخمک گذاریم اصن مثبت نشد حالا فهمیدم ...

الان چقده بارداری گلم

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

مثبته مثبته شک نکن 😊

این خط به هورمون بارداری حساسه برا همینه خط پایینی ظاهر میشه .باور کن باردار نبودی هاله نمیفتاد

نگران نشو کسی بهت میگه تا فلان زمان درسته

این هاله الکی نمیافته بهت قول میدم بارداری عزیزم😊

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
عزیزم مبارکت باشه توروبحق این ماه عزیزواسه مامنتظراهم یه دعایی کن

اگ درست باشه چرا ک نه ان شآالله منو شما و همه اونایی ک تو انتظارن دامنشون سبز بشه ب حق این ماه عزیز 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

مثبته مثبته شک نکن 😊 این خط به هورمون بارداری حساسه برا همینه خط پایینی ظاهر میشه .باور کن باردار ...

واییییی بخدا خیلی ذوق میکنم عزیزم انشالله ک همینطور باشع ممنونم ازت 

عزیزم متاسفانه منفی

منفی😓😭

نه ایشالا مثبته بذار یکی دو روز دیگه بگذره تا پر رنگ تر بشه

باش عزیزم علائمی چیزی داری شما مث تیر کشیدن زیر شکم و دو طرف

واییییی بخدا خیلی ذوق میکنم عزیزم انشالله ک همینطور باشع ممنونم ازت 

خواهش میکنم ..تو فکرش نباشیا شما الان یه عدد مامان هستی 😄

منفی م نیس خیلی ام مثثثثثثثثثثبتتتتتتتتته😍

تبریک میگم توی ماه رحمت و مغفرت الهی خدا بهترین هدیه رو بهت داد😊

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊