2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 80 پست
خواهش میکنم ..تو فکرش نباشیا شما الان یه عدد مامان هستی 😄 منفی م نیس خیلی ام مثثثثثثثثثثبتتتتتتتتت ...

واییییی مرسی عزیزم فداتشم شماهم تو اقدامی یا مامان شدی

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

اگ درست باشه چرا ک نه ان شآالله منو شما و همه اونایی ک تو انتظارن دامنشون سبز بشه ب حق این ماه عزیز& ...

الهی امین

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دلم خیلی تیر میکشید مخصوصا دیشب هر لحظه منتظر پری بودم

وای منم همونطورم و درد پریودی دارم طوری ک حس میکردم مث زمان پریود ه

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

ندا جون علایمت کاملا درسته اینا مال بارداریه تیرکشیدن تخمدان و اونا که گفتی 

فردا صبح یه بی بی دیگه بزن عکسش بفرس واسمون تا اساتید بی بی چکی از جمله خودم باقطعیت بارداری شما رو اعلام کنیم😁

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
ندا جون علایمت کاملا درسته اینا مال بارداریه تیرکشیدن تخمدان و اونا که گفتی  فردا صبح یه بی بی ...

خخخ باشه گلم فقط دعا کن فردا دیک پررنگ مثبت شه😁خیط نشم زود ب شوهرم گفتم از ذوق😓

باردارييييي مباركككك واي چقد خوبه صبح تاپيك بيبي مثبت😍😍😍

😘😘😘😘😘😘😘😘

واییییی مرسی عزیزم فداتشم شماهم تو اقدامی یا مامان شدی

من چشم انتظار فسقلی مم ان شاءالله ماه بعد میاد تو بغلم 😀

دعا کن این یه ماه م بسلامتی و خوبی بگذرونم ان شاءالله😊

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
من چشم انتظار فسقلی مم ان شاءالله ماه بعد میاد تو بغلم 😀 دعا کن این یه ماه م بسلامتی و خوبی بگذرون ...

ای جانم پس اگ منم قسمت شه مامانی ۹۷میشم مث شما😁😁😁😁😁

ان شآالله بسلامتی بیاد بغلت عزیزم😍😍😍😍

عزیزمـچند روز بگذره برو ازمایش خودتو راحت کن 

حتمن خانومی ولیییی😁😁😁خیط نشم صلوات

مبارکه عزیزم تو این حس خوبت همه رو دعا کن

چشم عزیزم حتمن