2777
2789

بعنوان زبان سوم میخوام انگلیسی بلدم در حد تقویت و کار روی لهجه میخونم

ولی نمیدونم اول برم سراغ فرانسوی یا اسپانیایی

واقعا انتخاب سخته

اسپانیایی راحت تره ولی فرانسوی هم خیلی قشنگه

شما تجربه ای دارین ازین زبونا؟؟؟

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من با فرانسه شروع کردم انقدر سخت بود زده شدم. یه چی مینوسن کلا یه چی دیگه میخوننش! بعد رفتن سراغ اسپانیایی، عالیه. دقیقا همون که مینویسی میخونی. فقط یکم قواعدش سخته که تکرار کنی یاد میگیری.

اگه برای دل خودت میخوای یاد بگیری اسپانیایی، ولی اگه هدف خاص مثل مهاجرت داری بستگی به مقصدت داره

اسپانیایی رو انتخاب کن به عنوان زبان سوم. راحت تره و زودتر میتونی باهاش حرف بزنی.فرانسوی قشنگه ولی اذیت میکنه اولش. اسپانیایی رو که یاد بگیری بعدش فرانسوی برات شیرینتر میشه.من خودم به پیشنهاد یکی از دوستانم همین کارو کردم و واقعا مفید بود برام💗

https://t.me/gypsophilaax"👩🏻‍⚕️📚☕"

اسپانیایی

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز