راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من با فرانسه شروع کردم انقدر سخت بود زده شدم. یه چی مینوسن کلا یه چی دیگه میخوننش! بعد رفتن سراغ اسپانیایی، عالیه. دقیقا همون که مینویسی میخونی. فقط یکم قواعدش سخته که تکرار کنی یاد میگیری.
اگه برای دل خودت میخوای یاد بگیری اسپانیایی، ولی اگه هدف خاص مثل مهاجرت داری بستگی به مقصدت داره
اسپانیایی رو انتخاب کن به عنوان زبان سوم. راحت تره و زودتر میتونی باهاش حرف بزنی.فرانسوی قشنگه ولی اذیت میکنه اولش. اسپانیایی رو که یاد بگیری بعدش فرانسوی برات شیرینتر میشه.من خودم به پیشنهاد یکی از دوستانم همین کارو کردم و واقعا مفید بود برام💗
بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.