2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راجع به گل سنگ یکم توضیح میدی عزیزم

قصد دارم ببینم ولی نمیدونم میپسندم یا نه

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بدنام و بی عاطفه خوشم نمیاد 😂بدنام به نظرت موضوعش تکراری نیست؟

آره. ولی من از ستایش رجایی نیا خوشم میاد همون که بازیگر نقش یلداس. از چهره ش خیلی خوشم میاد بخاطر همین نگاه میکنم😀

💫

بدنام من ندیدم ولی خوب بنظر میاد که

اینا رو ببین(ایرانی) :خاتون، شهرزاد، دلدادگان

(ترکی):وحشی، استانبول ظالم

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

ترکی همه اش عشقی عاشقی 😂نیست اینطوری ؟

من اصن عاشقانه پسند نیستم💀

اگه عاشقی بود که نمیدیدم

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

بیست و یک هم جالبه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️