2777
2789
عنوان

من عروسی نمیخام بگیرم

2738 بازدید | 80 پست

کلی دلیل دارم برای عروسی نگرفتن انقدر فامیلامون افتضاحن

نگید دعوت نکنید با دوستات بگیر یه دوستم ندارم

حالا فامیلای عتیقه هنوز اعلام نکردم که عروسی نمیگیرم یه جوری میزارن تو دهنم مگه میخای عروسی بگیری

نمیدونم چیکار کنم هم دهن اینا ببندم هم مغزم آروم باشه

کار عاقلانه ای میکنی

منم نگرفتم

هیچی نیاز نیست جواب اونا بدی که

هر سری بگو ایشالا میگیریم

و برو سر خونه زندگی خودت راحت

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

هیچی نگو .فقط حتما با لباس عروس عکس بنداز که مثل من حسرتشو نداشته باشی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای عروسی چیه بابا

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ما را مجال نه،که ببوسیم پای یار🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز