خانما من عقدم و شرایط خوبی ندارم اصلا خونوادهم فشار میارن ک عروسی بگیرین برین سر خونه زندگیتون هرروز بحث و دعوا و حتی میگن از خونه برو .... خونه و اینا اوکیه اما ی سری مشکلات داریم ک ن متونیم عروسی بگیریم نه از پس مخارج بر بیایم بنظرتون ب همسرم بگم ک عروسی نمیخایم و با خونوادهش زندگی کنیم ی مدت تا وقتی ک وضع مالیمون بهتر بشه خوبه؟ بخدا خسته شدم از دست حرفای خونوادهم حتی بعضی وقتا میگن جهازم نمیدیم بهت و با بی احترامی بیرونت میکنیم🙂💔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هیچوقت هیچوقت نزار شوهرت بفهمه که خانوادت باهات بدن. از خانوادت راحت میشیا ولی تا یک عمر حرف شوهر میشنوی و اونم باهات بد تا میکنه. حرفای خانواده رو فوقش یکسال دیگه تحمل کن ولی برا خودت عزت احترام نگه دار جلو شوهر
پدرت در قید حیاتن عزیزم؟!!آخه پدرا خیلی دختردوستن🫠شاید خانواده پرجمعیتی داری فشار اقتصادی روشون زیاده نمی دونم ولی عمیقا ناراحت شدم برات💔😔
هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..