خانما من عقدم و شرایط خوبی ندارم اصلا خونوادهم فشار میارن ک عروسی بگیرین برین سر خونه زندگیتون هرروز بحث و دعوا و حتی میگن از خونه برو .... خونه و اینا اوکیه اما ی سری مشکلات داریم ک ن متونیم عروسی بگیریم نه از پس مخارج بر بیایم بنظرتون ب همسرم بگم ک عروسی نمیخایم و با خونوادهش زندگی کنیم ی مدت تا وقتی ک وضع مالیمون بهتر بشه خوبه؟ بخدا خسته شدم از دست حرفای خونوادهم حتی بعضی وقتا میگن جهازم نمیدیم بهت و با بی احترامی بیرونت میکنیم🙂💔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اصلا نگو با خانوادت زندگی میکنیم وضع خوب شه اونوفت تا ابد گرفتاری
کاش تو سال ۹۴ دوست دختر مهراد هیدن بودم، میومد سفید بهم تو اردیبهشت، کل جوونیمو تفریح میکردم آخرم تو پارتی میمردم راحت میشدم دوست پسرمم یه آهنگ برام میخوند، هیچوقتم این روزهارو نمیدیدم.
حرفای خانوادت رو میسه تحمل کرد ولی اینکه باخاتواده شوخر یجا زندگی کرد رو نه به همسرت بکو یکم جدی تر دنبال سامون دادن زندگی باشه ولی نگو خانوادد اینو ازت خاستن