خانما من عقدم و شرایط خوبی ندارم اصلا خونوادهم فشار میارن ک عروسی بگیرین برین سر خونه زندگیتون هرروز بحث و دعوا و حتی میگن از خونه برو .... خونه و اینا اوکیه اما ی سری مشکلات داریم ک ن متونیم عروسی بگیریم نه از پس مخارج بر بیایم بنظرتون ب همسرم بگم ک عروسی نمیخایم و با خونوادهش زندگی کنیم ی مدت تا وقتی ک وضع مالیمون بهتر بشه خوبه؟ بخدا خسته شدم از دست حرفای خونوادهم حتی بعضی وقتا میگن جهازم نمیدیم بهت و با بی احترامی بیرونت میکنیم🙂💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچوقت هیچوقت نزار شوهرت بفهمه که خانوادت باهات بدن. از خانوادت راحت میشیا ولی تا یک عمر حرف شوهر میشنوی و اونم باهات بد تا میکنه. حرفای خانواده رو فوقش یکسال دیگه تحمل کن ولی برا خودت عزت احترام نگه دار جلو شوهر
پدرت در قید حیاتن عزیزم؟!!آخه پدرا خیلی دختردوستن🫠شاید خانواده پرجمعیتی داری فشار اقتصادی روشون زیاده نمی دونم ولی عمیقا ناراحت شدم برات💔😔
به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱