2777
2789
عنوان

عقدم و

| مشاهده متن کامل بحث + 4842 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفای خانوادت رو میسه تحمل کرد ولی اینکه باخاتواده شوخر یجا زندگی کرد رو نه به همسرت بکو یکم جدی تر ...

همسرم ک صبح تا شب کار میکنه ولی خب زمان میبره یکم تا درست بشه وضعمون .... انقد اذیت میکنن حرف میشنوم ک حاضرم با خونواده همسرم یجا زندگی کنم🙂

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

گفتی خونه اوکیه پس چرا میگی برم خونه مادرشوهر؟به نظرم تحمل کن و نرو خونه مادرشوهراگر خونه و اینا اوک ...

خب از پس مخارج خونه بر نمیایم الان یعنی اینک بخایم مستقل باشیم سختمونه نیاز ب زمان داریم

خب ما دوست بودیم برا همینه🙂

چرا دارم

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

خواهر من این اشتباهو کرد چند ماه با خانواده شوهرش زندگی کرد بعد بدون هیچ مراسمی رفتن سر خونه خودشون ...

ن ما خونه خودمونو داریم فقط میخام از حرفای خونوادهم دور شم🙂

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

طوری ک رفتار میکنن ن انگار دخترشون نیسم 🙂 خب منم اگ برم دیگ قید عروسیو میزنم خیلی حرف میشنوم روح ...

باهاشون منطقی صحبت کن احتمالا به خاطر حرف مردم میگن

وگرنه هیچ پدر و مادری راضی به اذیتی بچش نیس

باهاشون منطقی صحبت کن احتمالا به خاطر حرف مردم میگنوگرنه هیچ پدر و مادری راضی به اذیتی بچش نیس

اره خب حرف مردمم من داداشمم خیلی اذیتم میکنه خونوادهمم توقع دارن هرچی میگ بگم چشممم و کلا خودمو فراموش کنم مث ربات گوش ب فرمانشون باشم اعتراضم میکنن میگن ناراحتی برو

ا

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

هیچوقت هیچوقت نزار شوهرت بفهمه که خانوادت باهات بدن. از خانوادت راحت میشیا ولی تا یک عمر حرف شوهر میشنوی و اونم باهات بد تا میکنه. حرفای خانواده رو فوقش یکسال دیگه تحمل کن ولی برا خودت عزت احترام نگه دار جلو شوهر

یکبار مهم نیست ولی نباید بفهمه که همیشه این وضعیته ، هر بچه ای با خانواده ش بحثش میشه

🙂🙂 ب جز همسرم کسیو ندارم چون دوستم بودیم خیلی وقتا باهاش درد و دل کردم ولی سعی میکنم دیگ نگم پیشش

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

هیچوقت هیچوقت نزار شوهرت بفهمه که خانوادت باهات بدن. از خانوادت راحت میشیا ولی تا یک عمر حرف شوهر می ...

🙂مرسی گلم بابت راهنمایی خوبت دیگ سعی میکنم نگم پیشش هیچ وقت

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

طوری ک رفتار میکنن ن انگار دخترشون نیسم 🙂 خب منم اگ برم دیگ قید عروسیو میزنم خیلی حرف میشنوم روح ...

پدرت در قید حیاتن عزیزم؟!!آخه پدرا خیلی دختردوستن🫠شاید خانواده پرجمعیتی داری فشار اقتصادی روشون زیاده نمی دونم ولی عمیقا ناراحت شدم برات💔😔

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱