2821
2789
عنوان

ازدواج

63 بازدید | 3 پست

عاشق پسر فامیل شدم


از بچگی باهم بزرگ شدیم یه سال ازم بزرگتره


الان ۲۷ سالمه


میدونم اونم دوسم داره تو نوجونی بهم گفتن که خونواده ازش پرسیدن از کدوم از دخترهای فامیل خوشت میاد منو گفته.


مشکلش اینه خیلی کمروعه اصن نمیاد جلو. تو نوجونی با اینکه عاشقش بودم هم هیچی نمیگفت دیگه منم با یه نفر دیگه تو اون سن رفتم تو رابطه اینم فهمید ولی خوب رابطه من با اون شخص کات شد. هنوز عاشق این پسر فامیلمون هستم یه مدت رفت تهران دانشگاه تهران درس خوند الآنم مهندسه. نمیدونم چیکار کنم دیوونه دارم میشم دیگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه بخواد خودش میاد

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2823
2791
2779
2792