2777
2789
عنوان

ازدواج

60 بازدید | 3 پست

عاشق پسر فامیل شدم

از بچگی باهم بزرگ شدیم یه سال ازم بزرگتره

الان ۲۷ سالمه

میدونم اونم دوسم داره تو نوجونی بهم گفتن که خونواده ازش پرسیدن از کدوم از دخترهای فامیل خوشت میاد منو گفته.

مشکلش اینه خیلی کمروعه اصن نمیاد جلو. تو نوجونی با اینکه عاشقش بودم هم هیچی نمیگفت دیگه منم با یه نفر دیگه تو اون سن رفتم تو رابطه اینم فهمید ولی خوب رابطه من با اون شخص کات شد. هنوز عاشق این پسر فامیلمون هستم یه مدت رفت تهران دانشگاه تهران درس خوند الآنم مهندسه. نمیدونم چیکار کنم دیوونه دارم میشم دیگه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه بخواد خودش میاد

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز