2777
2789
عنوان

افسردگی

144 بازدید | 10 پست

تازگی ها افسردگی دارم با خودم میگم عی کاش بمیرم راحت بشم

با خودم میگم چرا زنده بمونم

وضعم داغونه سرکار به خاطر موضوع ساده ای زدم زیر گریه حوصله کاری رو ندارم هر کاری هم میرم به دقیقه نرسیده ولش میکنم

چه خاکی تو سرم بریزم

🌴🌴🌴🇮🇷

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ویتامین ب بخور

امگا ۳ اگه میتونی خوبشو بگیر بخور

ویتامین سی بخور

دیجی کالا قیمتاش پایینه

حتمااااااا ورزش کن باشگاه برو معجزه میکنه

هر موقع افکار منفی میاد تو ذهنت پاشو برو زیر نور افتاب نفس عمیق بکش با ۵ ثانیه بازدم یا پیاده روی با همین تکنیک نفسو هراز گاهی تکرار کن

خیلیییییییییییی بهتر میشی

و اینکه حتما پیش روانشناس صحبت کن

یا اگه با دارو خوردن مشکلی نداری

ی دکتر خوب پیدا کن داروی افسردگی بده.

امثبت اندیشی رو تمرین کن همیشه نیمه پر لیوانو ببین.

ارزش چیزایی که داریمو بدونیم

ویتامین ب بخور امگا ۳ اگه میتونی خوبشو بگیر بخورویتامین سی بخور دیجی کالا قیمتاش پایینهحتمااااااا ور ...

حالم داغونه صحنه های بدی رو دیدم

دلم میخواد فقط بخوابم بخوابم و بلند نشم

از همه کس متنفرم از خودم خدا از همه

🌴🌴🌴🇮🇷

گاهی فقط و فقط باید تحمل کنی و صبر صبر صبر تا این روزمرگیها ببینیم تا کجا میبره مارو داروهای ضد افسردگی مثل آسنترا هم فقط یه مسکن موقتیه ممکنه حال و روزت برای مدتی بهتر بشه ولی معجزه نمیکنه خدا بهت صبر بده واقعا درکت میکنم چون تجربه هر روز و شب منه

سلام

یه مشاور میخوام بهتون معرفی کنم مخصوص کسایی که نمیتونند زیاد هزینه کنند!

مشاورههاش جلسهای نیست.

یعنی با پرداخت ۳۰۰ هزار تومان، دیگه زمان و تعداد صحبتها محدود نمیشه. هرچقدر لازم باشه باهات حرف میزنه و اگه بعداً هم سؤال یا مشکلی برات پیش بیاد، باز میتونی بدون پرداخت هزینهی اضافه ازش کمک بگیری.

این مبلغ برای کل روند مشاورهست؛ از شنیدن حرفهات تا راهنماییها و جواب دادن به سؤالهات.

درضمن کلی رضایت داخل کانال شون گذاشتن

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4