2777
2789
عنوان

جلسه اول لیزر

3672 بازدید | 47 پست

دستگاه کندلا میخام برم..خیلی استرس دارم ...یکم توضیح میدید باید چکار کنم...تا چند وقت بعدش نباید حموم برم و اینکه اومدم خونه پماد زینک اکساید بزنم یا همونجا؟ باید کامل لباسامو درارم؟ فول بادی میخام برم ،،، خجالت میکشم خیلی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۲ تا ۲۴ ساعت قبلش باید با ژیلت شیو کنی

بعدش تا ۶ ساعت نباید اون ناحیه آب بخوره و تا ۴۸ ساعت حموم نری

از زینک اکساید بعدش میتونه استفاده کتی که پوستت اذیت نشه و مراقب خاص دیگه ای نداره

آب و غذا دادن به علف هرز برای شما سیب و پرتقال به بار نمیاره،حواستون باشه دارید وقتتونو برای چه کسی صرف میکنید و به پای چه کسی میمانید...من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

بله زیر انداز و حوله ببر

ی روز قبلش شیو کن

کامل لباساتو در میاری

تا ۲۴ ساعت حموم نرو تا ۱۴ روز شیو نکن

زینک اکساید همونجا بزن

البته من نمیزنم هیچوقت

Kevina سابق کاربر سال ۹۷. کاش زندگی از آخر به اول بود،پیر به دنیا می آمدیم سپس در رخداد یک عشق جوان می شدیم سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز