2777
2789
عنوان

رژیم لاغری اولین روز

167 بازدید | 8 پست

وزنم ۶۴

امروز اولین روز رژیمم

امیدوارم بتونم ۵ کیلو کم کنم ،بیشترین مشکلم شباس که کل زحمت روزم به هدر میره ،همیشه دلم میخواد اول شب غذای سبک بخورم بعد استراحت ولی متاسفانه تا دو شب این حدودا بیدارم و هرچی دم دستم میاد میخورم 😢

این دفعه دیگه ادامه میدم حتما حتما

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من۸۱ هستم انقددوس دارم رژیم بگیرم ولی نمیتونم ارادشوندارم

منم ارادشو ندارم ولی مجبورم، سبک زندگیم غلطه پرخوری میکنم ،میدونم واسم ضرر داره خیلی سعی کردم درستش کنم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

در طول روز نخوری نکن تا شب پرخوری عصبی نکنی .سینه مرغ و سفیده تخم مرغ زیاد بخوری اشتهای کاذب کم میشه ...

اشتها نیست ولعه ،تو طول روز گرسنگی نمیکشم رژیم خوبی دارم ،شبم گرسنم نیست فقط هوس میکنم معده رو پر کنم

اشتها نیست ولعه ،تو طول روز گرسنگی نمیکشم رژیم خوبی دارم ،شبم گرسنم نیست فقط هوس میکنم معده رو پر کن ...

به همینی که گفتی میگن اشتها کاذب

راهش پروتئین و اب زیاده

قدت چندتاس؟من الان وزنم اوکی فقط دلم میخوادچهارکیلو کمترکنم

۱۶۰ ،خیلیا رو دیدم با این قد و این وزن خوب بودن ولی نمیدونم من چرا اینقدر پف دارم

به همینی که گفتی میگن اشتها کاذب راهش پروتئین و اب زیاده

درست میگی، حقیقتش اصلا گرسنمم نیست فقط دلم میخواد معدم پر باشه در حد ترکیدن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز