ssadii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1087 عنوان دلم گرفته میشه بیایین درد ودل کنم 123 بازدید | 9 پست کسی هست .... 😣 بزرگ ترین ارزو دیدن یه بار دیگه مامانمه 😭😭😭😭 1397/03/07 | 22:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssadii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1087 دم افطار زن بابام وبابام سر زده امدن خونم......یه عالمه وسیله (کیف کفش لباس مانتو گوشت مرغ و......)خیلی چیزا دیگه اوردن .....منم سفره پهن کردم و پزیرایی کردم ......زن بابام گفت پسرش به خوابش امده گفته خیرات میخوام .......اونم این چیزا رو خریده من خیلی عصبانی شدم بزرگ ترین ارزو دیدن یه بار دیگه مامانمه 😭😭😭😭
ssadii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1087 اول گفتم احترام بزارم ......چیزی نگم .... بابام گفت ۳۵ میلیونو گرفتی چرا پس نمیریی ... منم گفتم میخوام زندگی کنم یه دختر تنها کجا برم .... گفت امدم خدافظی کنم برم مشهد وبهت بگم فکراتو بکن ... داشتن میرفتن گفتم وسایلتونو یادتون رفت بزرگ ترین ارزو دیدن یه بار دیگه مامانمه 😭😭😭😭
ssadii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1087 اونام بردن وسایلشونو .....زن بابام گفت از اول محبت برات کردم عین گربه کوره میمونی بزرگ ترین ارزو دیدن یه بار دیگه مامانمه 😭😭😭😭
ssadii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1087 پول از بابات قرض گرفتی؟شوهرت چی گفت؟ ن طلاق گرفتم گفت نیا خونه من ارث بهم داد.....شوهرم خیانت کرد گفت بمونو بساز بزرگ ترین ارزو دیدن یه بار دیگه مامانمه 😭😭😭😭
رزاااااااااااااا عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 324 ن طلاق گرفتم گفت نیا خونه من ارث بهم داد.....شوهرم خیانت کرد گفت بمونو بساز تنها زندگی میکنید؟من تنها تو خونه میترسم اثلا خابم نمیبره.خب اگه ارثتون پس چرا دوباره مطالبه کرده؟تک فرزند هستید؟خب به خواهر یا برادرتون میگفتید که با بابلتون حرف بزنن
ssadii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1087 تنها زندگی میکنید؟من تنها تو خونه میترسم اثلا خابم نمیبره.خب اگه ارثتون پس چرا دوباره مطالبه کرده؟تک ... تکم ....مامان ندارم .....گفت اگه ارث گرفتی چرا نمیریی بزرگ ترین ارزو دیدن یه بار دیگه مامانمه 😭😭😭😭