عزیزم شیرینی شهر هراته مال افغانستان راستش من خودم تاحالا تنهایی درست نکردم معمولا با م ...
اسمش چیه؟
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
وای سایو جان عالیه. همیشه کاراتو دوست داشتم. و همیشه بی صبرانه منتظر بودم تا تو سروش هم کانال راه بندازی. عاشقتم😍😘
اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
من هنوز فرصت نکردم مطالب کانالتو بخونم. همه دستورای آشپزیتو که اینجا یا تو تل هست، توی سروش هم میذاری؟
اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
سایو جان من همیشه تو ریختن میزان آرد مشکل دارم. نمیدونم چقدر بریزم کافی هست... خمیرم یا سفت میشه یا ...
عزیزم چند بار درست کنی دستت میاد جوری باشه که با ارد خمیر خفه نشه یعنی سفت نشه شل و ول هم نباشه که به دست بچسبه که بعد از استراحت مجبور نشی ارد اضافه کنی چون اگه بعد از استراحت ارد بزنی گوشفیل مزه ارد خام میگیره