2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواستگارم پسرخوب و کاریه

خیلی با شخصیت

خانواده با کلاس و اصیل

نه اهل دود و سیگار نه رفیق بازی

از چند نفر تحقيق کردیم خیلی تاییدش کردن

ولی پسره فوقالعاده لاغر هست قد فکر کنم ۱۷۵ یا ۱۷۰

مشکلی با قد اش ندارم از خودم بلنده تر

موهاش کم پشت

به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟

۷۰درصد به دلم نشسته

سوالی دارم در رابطه با ازدواج با برادر اکس نگید چرا و چطور رابطه کاملا متفاوت از اکسه و همچنین خلقیا ...

اینکه چشمت تو چشم اکسته خودش عذابه بعد حس ها قاطی میشه تو از اکس بدن میاد خدا به بچه بهت میده شبیه عموش😂😂😂

سوالی دارم در رابطه با ازدواج با برادر اکس نگید چرا و چطور رابطه کاملا متفاوت از اکسه و همچنین خلقیا ...

بسیار اشتباه

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

من بودم این کارو نمیکردم

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

سریال ترکیه مگه

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

مرسی اسی جونم

یه حس ششمی خوجگل میشه بهم بگه که

متیو نگران منه یا نه؟ چه حسی داره؟ دلش تنگ شده؟

متیو بیشتر نگرانه یا نیکولاس؟

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

INFP, مه یلی بیمه، مه جنگی بیمه🗿🤙،..30 خرداد تولدمه، باردار نیستم😂