2777
2789
عنوان

اگه می‌ترسی نیا

1324 بازدید | 23 پست

سلام دوستای گل راجب یس مغربی ،و حمد و آیت الکرسی کسی تجربه ای داشته ؟

فاز نصیحت برندارید من فقط دارم راجب این موضوع تحقیق میکنم.

و اینکه سنگینه هم کاملا صحت داره نباید شب خوند.صدرصد میان و طبق نیتت عمل میکنن

چی هست؟

من از همه مردای جهان به جز پدرم و پدربزرگم و داییام با تمام وجود متنفرم.خدا پسرای خیانتکارو لعنت کنه بمیرن ذره ذره شکنجه بشن یه روز خوش نبینن. امیدوارم پسرایی که به همه دخترا چشم دارن و با همه لاس میزنن پاهاشون قطع بشه خدا هر روزشونو عذاب بده🤡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره تجربه بدی از ایت الکرسی دارم یه چند سالی مدام قبل خواب ایت الکرسی میخوندم بعد خوابای وحشتناک میدیدم راجبشون و ول کن نبودن منم دیگه نخوندم خوب شدم

تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:

بیشتر توضیح میدی؟

مغربی چیه

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

یه خانمه بود تو کار جادو جنبل بود یه پروفایل ترسناکی هم داشت

فکر کنم اون بتونه کمکت کنه🗿

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

من زدم گوگل دیدم کتابش رو چاپ کردن خب اگه بده چرا چاپ کردن اون انتشارات خود ایران تو حسینیه و مسجد هم زیاد دیدم اما نینی سایتی ها تجربه های خوبی نداشتن اینطوری که میگن خیلی هم طولانی آن مخصوصا بس مغربی من معنیش رو که خواندم دیدم یه چند تا ملائکه و فرشته رو صدا میزنه حالا ملائکه آن یا اجنه خدا میدونه

یکی توضیح میده لطفا گوگل هیچی باز نمیکنه

عزیزم سوره های مغربی هستن کلا ،میگن برای حاجت های مهم هست ،و خیلی سنگینه ،نباید شب بخونید چون اذیت میشی تو صبح و کار هرکسی نیست خوندنش باید با استاد باشه خوندنش

اره تجربه بدی از ایت الکرسی دارم یه چند سالی مدام قبل خواب ایت الکرسی میخوندم بعد خوابای وحشتناک مید ...

ایت الکرسی خوندنش ثواب داره و حالت محافظتی از شخص داره نمیدونم با چه روشی خوندید ک اذیت شدی ،اینی که من زدم واسه سوره های مغربی هست کلش هدفم این بود بدونم کیا خوندنش

چی هست؟من قبل خواب هرشب ایت الکرسی میخونم نباید بخونم؟

عزیزجان اینایی ک زدم تو پست همگی جز سوره های مغربی هستند و آیت الکرسی مغربی بین ایه ها اسم فرشته های الهی هست ،و میگن نباید همینجوری خوند