2777
2789
عنوان

استرس

101 بازدید | 9 پست

گایز من تقریبا همیشههه استرس دارم، امروزم بی دلیل دلشوره دارم.. یا مثلا بیرون میرم با اینکه در ظاهر اوکی ام ولی چند دقیقه دلشوره دارم بعدش خوب میشه

شما چیکار میکنید که بهتر بشید؟ حس میکنم قلبم تو دهنمه😭🤣

هیتر نینییار_ فکر کن خانم باشی و فمینیست نباشی..اگه ساندیس دوست داری kys

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی نیستا!!!

من یه مدت پانیک میشدم

علائم دیگه ایی هم داشت

ولی یکی از علائمش همین ترس بیخود بود

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

من زمانی ک استرس زیاد تجربه کردم مهمونی زیاد رفتم با نی نیا وقت گذروندم خیلی زود خوب شدم سعی کن اصلا ...

اخه مهمونی و اینا هم میرم ولی باز استرس میگیرم..بعضی وقتا البته

هیتر نینییار_ فکر کن خانم باشی و فمینیست نباشی..اگه ساندیس دوست داری kys