2777
2789
عنوان

موچی

20 بازدید | 0 پست

دوستان توی ایتا؛ بله و روبیکا چند نفر وعده کسب درامد غیرقانونی با روزی چندین میلیون ماهی چند صد میلیون وعده درامد با مارشمالو وموچی رو یاد میدن خواهش میکنم پولتون رو به این افراد سودجو ندین::: اینا با دوره فروشی به شما توی مناسبت ها با تخفیف الکی پول چند صد میلیونی به جیب میزنن (یک فیلمی رو اماده ضبط کردن به شما میفروشن الکی میگن توی خونه با اینا به درامد برسین... اگر راست میگن قانونی توی دفترخانه رسمی تعهد کتبی بدن که شمارو به این درامد میرسونن.... آگاه باشید فکر شما نیستن بعد اموزش میگن از ما وسایل بخرین مواد ۲۰۰تومنی رو بسته بندی میکنن چند میلیون به شما میفروشن از اونجا هم یک سود میکنن....بعد که پول رو واریز کردین شمارو مثل ویزیتور نگاه میکنن برین کافه رستوران و هایپر و مراسمات با التماس اینارو بفروشین..... چرا خودشون نمیکنن بیان من بگم؛؛؛؛ چون با دوره فروشی به شما ماهی ۵٠نفر فریب بدن میشه چند صد میلیون در واقع با اینا پول درمیارن.... خواهش میکنم فریب این افراد رو نخورین (اگر هم فریب خوردین با شکایت ساده حق و حقوقتون رو بگیرین) نترسین دستگاه قضایی ما با عدالت با این جور افراد سود جو برخورد میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز