2777
2789
عنوان

ای بابا تایپیک من نمیاد

330 بازدید | 42 پست

ی مشورت

ما تهرانیم حساب کردیم عروسی برای ۲۰۰ نفر ۶۰۰_۷۰۰میلیون میشه و همسرم هزینه عروسی باید بده تا الان ۳۰ میلیون قسط،داره میده

من نظرم این بود ی پراید در حد ۳۵۰ میلیون برام بگیره ماشین خودشم جدید کنه بزنیم ب زخم زندگی

کیش و لباس عروس و فرمالیته میگیره

بعد خواهرم ۱۶ سالشه برگشت گفت با ۳۰۰ میلیون چ خر شدی

الان دودل شدم عروسی بگیرم یا ن

و اینم بگم عقد ک گرفتم لباس عروس تنم کردم تاج گذاشتم در حد عروسی بود

عزیزم الان واقعا عروسی یه هزینه بیخوده مخصوصا شما هم که میگی مراسم داشتی پس به دلت لباس عروس نمیمونه همون بهتر به خودتون برسید با اون پول تا بره توی شکم فامیل ها برای یک شب

:)     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم الان واقعا عروسی یه هزینه بیخوده مخصوصا شما هم که میگی مراسم داشتی پس به دلت لباس عروس نمیمونه ...

حتی بهس گفتم باز باید لباس عروس بگیری من بپوشم عکس بندازیم

حتی اگه ب نفع شوهرت خیلی باشه ؟؟؟؟یا بقیه فامیل عروسی میگیرن؟

از عروسی خوشم نمیاد کاری به نفع ندارم ترجیح میدم با همون پول سفر برم عکس و آتلیه و آرایشگاه هم جای خود . یک هفته سفر خیلی خوب تو یه هتل عالی بهتر از عروسی و تحمل کردن فامیلهای به درد نخور هست . مادر من بیست و اندی سال پیش عروسی گرفت فیلمش رو به اندازه انگشت های دست هم نگاه نکرد الان به شدت پشیمون هست

خدا با ظالمان نیست . از خدا مایه نزار.

خیلیم عالی میتونین بجای مراسم کلی کلیپ و عکس و فرمالیته خوب درست کنین بهترم هست عکس و فیلم موندگار تره

یهو ی جوری شدم گفتم فامیلاشون یهو عروسی نگیرن هی بخان بگن عه چرا تو نگرفتی

نه بابا زندگی خودتونه به کسی چه تصمیمتون این بوده یه نامزدی پر و پیمون بگیرین کافی بوده براتون

تو فقط یبار قراره عروسی بگیری اونم نزار تو دلت بمونه

با سی صد و پنجاه هم فک نکنم ماشین خوبی بشه خرید

ولی اگرم میخوای مراسم بگیری همه فکراشو کن بعداً پشیمون نشی

یعنی اون شیوه لذت ببرید ن اینکه بعدها بگید اگر نمیگرفتیم ماشین داشتیم و ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز