من هنوز صداتو نشنیدم🥹 ولی هروز باهات حرف میزنم💕 هنوز اون صورت خوشگلتم ندیدم💖 ولی هرشب میشینم یه گوشه اون چهره قشنگتو تصور میکنم🌕🥺 نه خسته میشم نه سیر میشم بی صبرانه منتظرتم💕🥹💋
🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰
[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️
میشه برای منم دعا کنی دیگ بریدم بخدا دیشب رفتم ی دکتر فقط داروهام شده ۵ میلیون اونم فقط واسه ی ماهه شوهرم کلی دعوا کرده میگ بچه نمیخام دیگم دکتر نمیبرمت دعا کن خدا ی بچه بدون دکتر و دعوا بهم بده🙏😭😭😭
عزیزم این چه حرفیه من فقط خواستم یه یادگاری اینجا بمونه ینی تو دنیا فقط من باردار شدم...
همه خوشحال میشن گل❤️
🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰