2821
2789
عنوان

تو دلی من🥹💕

310 بازدید | 16 پست

تو دلی من..

من هنوز صداتو نشنیدم🥹 ولی هروز باهات حرف میزنم💕 هنوز اون صورت خوشگلتم ندیدم💖 ولی هرشب میشینم یه گوشه اون چهره قشنگتو تصور میکنم🌕🥺 نه خسته میشم نه سیر میشم بی صبرانه منتظرتم💕🥹💋

ای جانمممممم🥹🥹 به سلامتی بغل بگیری نی نی رو 😍🤰👼💚💚✨️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مبارکا ❣️❣️❣️❣️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

مبارکه ولی خیلیا اینجا بچه دار نمیشن ممکنه بااین تاپیک حسه بدی بگیرن چه لزومی داره واقعا!

عزیزم این چه حرفیه من فقط خواستم یه یادگاری اینجا بمونه ینی تو دنیا فقط من باردار شدم...

منم روزی صدبار اوایل میرفتم

بیبیچک هام رو نگاه میکردم

انشالله قسمت منتظران

منم منتظر بودم ک خدا یه فرشته هاشو معجزه وار گذاشت تو دلم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

ای جانم عزیزم مبارک باشه قشنگم ♥️♥️😍😘

میشه برای منم دعا کنی دیگ بریدم بخدا دیشب رفتم ی دکتر فقط داروهام شده ۵ میلیون اونم فقط واسه ی ماهه شوهرم کلی دعوا کرده میگ بچه نمیخام دیگم دکتر نمیبرمت دعا کن خدا ی بچه بدون دکتر و دعوا بهم بده🙏😭😭😭

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم این چه حرفیه من فقط خواستم یه یادگاری اینجا بمونه ینی تو دنیا فقط من باردار شدم...

همه خوشحال میشن گل❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰