2821
2789
عنوان

نویسندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 43 پست
۱۶ سالمههه:))وای ممنونم ازتوننن

به معلم ادبیاتتون یا نگارش اگه آدم خوبیه نشون بده دوست منم موقع دبیرستان انشا خیلی خوب مینوشت رفت مسابقه برنده شد با کمک معلم ادبیات

حامی حیوانات..!! تو تاپیک های مربوط به حیوونا تگم کنید میام میخونم /مامان گربه /عشق هاپو عاشق فیلمای فانتزی و ادبیات کهن باشعور بودن آسیبی به کسی نمیرسونه باشعور باشیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جدی قلمت خوبه ، جوری که کلماتو کنار هم چیدی و جمله بندی کردی🛐

ای خداا فدات بشم خوشحالم که خوشت اومدههه🎀

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

به معلم ادبیاتتون یا نگارش اگه آدم خوبیه نشون بده دوست منم موقع دبیرستان انشا خیلی خوب مینوشت رفت مس ...

کمک نمیکنن فقط تعریف میکنن اونم البته خیلی تاثیر داره و باعث انگیزه میشه

منم تو مسابقه تو منطقه اول شدم:))

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

چه عالی با سن ۱۶ سال ادامه بده کامل کن از الان موفقیتت میبنم 😍

مرسی ازتتت عزیزکمممممم😭🎀

ای خداا فدات بشم خوشحالم که خوشت اومدههه🎀

😭 ،

صادقانه تا اینجا که خوندم خوشم اومد

شونزده سالته و اینقدر با استعدادی تو نویسندگی

ادامه اش بده مطمئنم آیندهٔ خوبی توش داری ناناز

yk it's fucked when the pain feel nice `

قلمت خیلی خوشگله

لطف دارید

کمک نمیکنن فقط تعریف میکنن اونم البته خیلی تاثیر داره و باعث انگیزه میشهمنم تو مسابقه تو منطقه اول ش ...

افرین عالیه سعی کن هر روز حتی شده یه خط بنویسی هرچی ک اومد تو ذهنت ادامه بدی ایشالا به جاهای خوبی میرسی رشته تحصیلی چیه ؟سعی کن تو دانشگاه هم اگه علاقه داری مرتبط با نویسندگی بخونی

حامی حیوانات..!! تو تاپیک های مربوط به حیوونا تگم کنید میام میخونم /مامان گربه /عشق هاپو عاشق فیلمای فانتزی و ادبیات کهن باشعور بودن آسیبی به کسی نمیرسونه باشعور باشیم

ببین چیزای خوبی تو ذهنته ولی منسجم و روان بیانش نکردی ، ایرادات رسم الخطی هم زیاد بود و طوری بود که ...

اون ایرادات رو خودمم الان متوجه شدم

توی پی دی اف تایپ میکردم اینجور نبود اینجا اینطوری شد

حق با شماست مرسی از وقتی که گذاشتید 🎀