2821
2789
عنوان

میگما

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 17 پست
به این چیزا نیست من خیلیارو میشناسم قبل ازدواج نود و ایناهم خواستن بعد ازدواج کردن از اون لحاظ هم ال ...

نه ببین یه تعداد از دوستای قابل اعتمادش خبر دارن ولی بقیه نه میگه میترسم اونا بفهمن شمارت از گوشیم بردارن و مزاحمت ایجاد کنن یه بار همچین اتفاقی هم افتاد

هی زنگ میزدن بیخود و بی دلیل

بیچاره استرس گرفته بود گوشی یارو رو دزدیده بود شماره منو پاک کنه ازش رنگ زده بود به همون رفیق بچگیش میگفت بدبخت میشم شمارش پخش میشه همه جا از استرس دستاش میلرزید

چرا این که منو به کل خانواده اش گفته حتی با مادرش و خواهرشم حرف زدم خواهرشم بچه نیست که ۳۰ سالشه

به این موضوع تکیه نکن و خودتو گول نزن درسته اینجوری هست و خب منطقیه ک به خانوادش بگه راجبت ولی اینکه بگی چون خانوادش میدونن حتما منو میگیره

من نمیخوام بترسونمت ولی میخوام چشاتو وا کنی رفیق من حتی با مادر دوس پسرش خرید هم میرفت اسمش بیو اینستا پسره بود ولی علاوه بر اینکه نگرفتش خیانت هم کرد... پس از رو اخلاقش ببین واقعا میخوادت یا نه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچوقت اینکه شمارو با خانوادش اشنا کرده ملاک جدی بودن و اینکه قراره بگیرتتون قرار ندید

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

هیچوقت اینکه شمارو با خانوادش اشنا کرده ملاک جدی بودن و اینکه قراره بگیرتتون قرار ندید

آخه همش حرف خواستگاری میزنه حرف اینده

یا هی میگه اگه من بیام بنظرت بابات قبول میکنه دومادش بشم و فلان