2821
2789
عنوان

میگما

180 بازدید | 17 پست

من الان شیش ماهه با پارتنرم هستم

که به خاطر جنگ و تعطیلی دانشگاه فعلا دو ماهه مجازی شده رابطمون و همو ندیدیم

تو این دو ماه اصلا حرفی از عکس و نود و قدی و اینا نزده

حتی حرف جنسی

تو حضوری هم فقط بوس و بغل داریم

ازشم پرسیدم رابطه اینا نمیخای چون خط قرمزه منه اونم گفت نمیخام

کل خانوادشون در جریانه به نظرتون قصدش جدیه؟؟ منم از رفیقاش پنهون میکنه میگه آدمای خوبی نیستن مزاخمت ایجاد میکنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکوکه ک تورو از رفیقاش پنهون میکنه حتما پای ی کس دیگ در وسط و اونا در جریانن نمیخاد تورو نشون بده ب ...

ببین دوست و رفیق زیاد داره

فقط یه رفیق اصلی داره که از بچگی باهاشه اون خبر داره ولی بقیه نه میگه خراب میکنن رابطمون رو

ببین دوست و رفیق زیاد داره فقط یه رفیق اصلی داره که از بچگی باهاشه اون خبر داره ولی بقیه نه میگه خرا ...

خب باشه بنظرم باید بگه این نظر منه البت

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

چرا این که منو به کل خانواده اش گفته حتی با مادرش و خواهرشم حرف زدم خواهرشم بچه نیست که ۳۰ سالشه

خب باشع ولی اینک از دوستاش پنهونت میکنه یکم جوریه حس خوبی ندارم

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

به این چیزا نیست من خیلیارو میشناسم قبل ازدواج نود و ایناهم خواستن بعد ازدواج کردن

از اون لحاظ هم البته ک میگی نمیخواد دوستاش بدونن یکم مشکوکه... من خودمم قبلا ک تازه آشنا شده بودیم قبل اینکه واسه نامزدی و اینا بیاد و دوست بودیم ولی خب رابطمون جدی بود دوستاش میدونستن توی رابطه اس و راجب منم تعریف کرده بود ولی خب دلش نمیخواست ببینن منو یا این چیزا میخواست کسی نبینه منو

بنظرم از خودش بپرس که آیا قصد داره رابطه ارو جدی کنه؟ چه تایمی؟ با چه شرایطی؟

2824
2823
2791
2779
2792