2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 54 پست
من یه مدت طولانی زمان دانشگاهم افسرده بودم در حدی که حتی توان بلند شدن از تختمو نداشتم ، احساس منفی ...

خوشحالم که حالت خوبه امیدوارم همیشه خوب باشی :)🩵دقیقا همینطوره انگار مشغول کار بشی نمیتونی به یه چیز دیگه فکر کنی.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تحت نظرم عزیزدلم مرسی از توصیه هات نگران نباش من هنوز زنده م چند بار انجام دادم نشد 😁😂😬

فدای تو عزیزم تو این مملکت با این همه چالش ها بیشتر باید هوای هم رو داشته باشیم عزیزم بدون تعارف میگم من خودمم گاهی حالم بدجور خراب میشه میرم میدوم جونم در میاد بعد اون کار رو فراموش میکنم 😅

برو بیرون. تو خونه نشین اصلا، برو کلاس، برو باشگاه، پیاده روی، با دوستات برو کافه، فیلم و سریال ببین ...

دقیقا همینطوره شرایط الانم خیلی بده واقعا

اره خودم تنهایی بیرون میرم بعضی وقتا ببین حتی انقدر تمرکز ندارم که وقتی فیلم میبینم اصن هیچی نمیفهمم خود به خود وقتی هم که بیرونم اصن میریزم به هم نمیدونم چجوری بگم حالتام عجیبه😁

گوشی و مجازی رو کنترل کن تنبل و تنهات میکنه،سردی نخور،دائما خونه نشین نباش و برا پیاده روی هم که شده برو بیرون،روزانه بصورت روتین چنتا کار بامعنا و مفید که بهت لذت روحی و رضایت میده انجام بده کم کم ،سعی کن پادکست و دوره عزت نفس اینا گوش بدی

عزیزم میشه علائمتو بگی؟منم افسردم خیلی نشخار ذهنی دارم شما هم همینجوری هستید؟به شدت زود رنج و حساس ش ...

اره عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم ببین منم دقیقا مثل توم نشخوار فکری شدیدی دارم اصن اشتها ندارم تمرکز ندارم شوق و اشتیاقی ندارم به هیچی . زود عصبی میشم.حساس شدم .. خود به خود میزنم زیر گریه و خب خیلی چیزای دیگه :) اگه خواستی پیام بزار برام باهم حرف بزنیم 🩵🫂

تجربه افراد با هم واقعا فرق میکنه و نباید نسخه پیچید.

ولی بنظر من تو علت اصلی افسردگیت رو باید پیدا کنی و به اون چنگ بزنی. منظورم اینه سعی کنی اون علت رو از ریشه حل کنی. وگرنه ورزش، دارو، تفریح. اینا همشون اثر موقت دارن. و تو میمونی و اون مشکلی که درونت خیلی شدید ریشه دوونده.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز