2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 54 پست
اگه خودت تمایل داری سعی کن بعد معنوی زندگیتو قوی تر و پررنگ تر کنی مثلا موضوع خداشناسی چون وقتی واقع ...

دقیقا یه استاد میگفت چطور یه مرده خودش میسپاره به مرده شور؟

ما هم خودمون بسپاریم به خدا بهترین رقم میخوره دائم از خدا کمک بخواییم و متوسل بشیم به ۱۴معصوم

خیلی آرامش میاد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا یه استاد میگفت چطور یه مرده خودش میسپاره به مرده شور؟ما هم خودمون بسپاریم به خدا بهترین رقم می ...

نگا من همههه این راهکارارو امتحان کردم تقریبا همه اون چیزایی که بقیه همکغتن رفتم ولی بعضی موقه ها این افسردگیه چنان پیشرفت کرده حتما نیاز به یه محرکی داره که فقط با دارو کنترل میشه یدوره دارو درمانی که انجام بشه بعد با انجلم این راهکارا میشه یکاری کرد که برنگرده من همه این مسیرارو رفتم با داروکنترل شد این راهکاراهم ادامه دادم باعث شده برنکرده دیکه

برو بیرون. تو خونه نشین اصلا، برو کلاس، برو باشگاه، پیاده روی، با دوستات برو کافه، فیلم و سریال ببین. کلا نذار وقت برای فکر کردن داشته باشی.

منم مثل تو بودم، درمان نداره هی میره و برمیگرده. زمان کرونا خیلیی حالم بد بود چون همیشه تو خونه بودم، اصلا باورم نمیشه چجوری به اونجا رسیدم. بعد که وارد جامعه شدم خیلی بهتر شدم. متاسفانه شرایط هم جوریه آدم خوشحال و سالمم افسرده میشه دیگه چه برسه به کسایی که از قبل داشتن!

اره چند روز پیشم دوباره رفتم دکتر اونم گفت همینارو بخور فعلا دفعه بعد اگه دوباره اینجوری بودی دوز دا ...

خب همینو ادامه بده فعلا درکنارشم تراپی برو از راهکارای بقیه استفاده کن انشالا که جواب میگیری

افسردگی و آشفتگی روحی از بالا بودن سودا هم هست سودای بدنت صد درصد بالاس تو نت سرچ کن درباره ش سودابر بگیر دمنوش افتیمون حتما استفاده کن چای سیاه و قهوه و عدس نخور .. در کنارش اگه فرد مذهبی هستی چهل روز به نیت شفا زیارت عاشورا بخون ..

منم مثل تو بودم با این فرق که من قرص مصرف میکنم بدتر میشم کارای خونه رو بدست بگیر مثل نون خریدن من خودمو مجبور میکنم که خرید خونه بکنم ببین آخرین اتفاق یا تغییر که رخ داده چیه احتمالا برای اونه ... رو کاغذ بنویس چرا ناراحتم چرا افسردم بقیش خودش میاد با راه حل

حق با ریاضی بود تا چیزی اثبات نشده باورش نکن

باید تحت نظر متخصص باشی عزیزدلم شما نیاز به کمک حرفه ای داری پشت گوش ننداز و پیگیر باش تا خدایی نکرد ...

تحت نظرم عزیزدلم مرسی از توصیه هات نگران نباش من هنوز زنده م چند بار انجام دادم نشد 😁😂😬

اره چند روز پیشم دوباره رفتم دکتر اونم گفت همینارو بخور فعلا دفعه بعد اگه دوباره اینجوری بودی دوز دا ...

دکترتو عوض کن خب

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

خب دوباره برو دکتر چون سابقه داشتی نیاز هست شاید یه دوره دیگه دارو مصرف کنی درکتارشم حتما تراپی برو ...

تحت نظر دکتر روان پزشکم هنوز ولی تراپی رو هی میرم ول می کنم چون با این هزینه های کمر شکن واقعا از پس هزینه های تراپی نمیتونم بر بیام😓😁

دقیقا یه استاد میگفت چطور یه مرده خودش میسپاره به مرده شور؟ما هم خودمون بسپاریم به خدا بهترین رقم می ...

مرده کاری نمیتونه برای بهتر شدن یا حتی زندگیش بکنه شاید ما بتونیم یه کاری برای بهتر شدن زندگیمون بکنیم نمیشه رها کرد تا بمیریم که ولی در حد تعادل که نشخوار ذهنی نشه مثلا میبینی تو نمیدونی این مشکل رو حل کنید و هیچ کاری ازت ساخته نیست پس ولش کن ... چیزایی که میشه تغییر داد رو تغییر بده و زمان بهترین دارو هست خودم حتی الان تو حالت افسردگیم و روزای سخت رو میگذرونم

حق با ریاضی بود تا چیزی اثبات نشده باورش نکن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز