2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 54 پست

به نظرم ریشه اصلی افسردگیتو پیدا کن و بزن از بیخ قطعش کن ، دوستای جدید و حامی پیدا کن ، دارو هم ادامه بده

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

گذشته رو بریز دور

تا وقتی تو گذشته زندگی میکنی هی دوباره همه چی تکرار میشه

تو نمیتونی گذشته رو تغییر بدی

پس ازش بگذر

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه چیزی خوندم یه بار درباره ی افسردگی اونم داشتن نظم بود....سر یه ساعت بلند شدن....سر یه ساعت خوابیدن....یه سری کار برای خودت مشخص کن که روزانه حتما اونارو انجام بدی...اطرافت رو هم نذار شلوغ بشه....مرتب نگه دار دور و برت رو....نمیخواد همه رو هم یه جا انجام بدی ....مثلا میبینی یه لباست روی زمینه همون یه دونه رو بردار تا کن بذار سر جاش....میبینی یه لیوان نشسته شده یه گوشه اس همون یه دونه رو بردار بشور...کارهای کوچیک اینجوری...نمیخواد یه دفعه کل خونه رو مرتب کنی

❤️❤️❤️لطفا برام دعا کنید.خیلی به دعاهاتون محتاجم این روز ها.❤️❤️❤️

رواندرمانی.

درکنارش باشگاه و پیاده روی.

زیاد خونه نمون.

و اینکه یه کاری هنری چیزی برا خودت پیدا کن ک سرگرمت کنه و لذت ببری ازش.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

من خوب شدم ۳ سال درگیرش بودم تو تاپیکامم هست

کتاب کتابببببب کتابببببببببب وای خدای من کاش میتونستم بفهمونم ک انقد کتاب بخونید تا بالاش بیارید

خودم اول فلسفه درمانی شروع کردم با کتاب بعد ی خرده ام فانتزی میخوندم ذهنم اروم بشه

رفیق های خوبمم کم بی تاثیر نبودن میرفتیم بیرون هرازگاهی و حرف میزدیم

[🍓🍄🍰🍼🧸🦋]

اگه خودت تمایل داری سعی کن بعد معنوی زندگیتو قوی تر و پررنگ تر کنی

مثلا موضوع خداشناسی

چون وقتی واقعا حس کنی یه نفر داره همه چیو کنترل میکنه که از قضا همون یه نفر واقعا دوستت داره و ...

خیلی اوضاع فرق میکنه

اول آزمایش بده مطمئن شو کم خونی نداری گاهی علت افسردگی همین کم خونی ساده ست فریتین یا ذخایر آهن چک کن

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

باید تحت نظر متخصص باشی عزیزدلم شما نیاز به کمک حرفه ای داری پشت گوش ننداز و پیگیر باش تا خدایی نکرده اون حالتای آزاردهنده برنگرده عزیزم این رو با خودت تکرار کن تو یه بار اون حالت های وحشتناک رو گذروندی و از پسش بر اومدی بازم میتونی این بار سنگین رو تنهایی به دوش نکش حتما کمک بگیر

من یه مدت طولانی زمان دانشگاهم افسرده بودم در حدی که حتی توان بلند شدن از تختمو نداشتم ، احساس منفی ، ضعف کمبود اعتماد بنفس شدید ...

تنها چیزی که باعث شد از اون حالت خارج بشم کار کردن زیاد بود .. اونقدر کار میکردم و خودمو مشغول نگه میداشتم که وقت فکر کردن به هیچ چیزیو نداشته باشم ..

دارو درمانی نداشتم ، ولی خب روزای سختی بود ... الان که از اون روزا گذشته به خودم که نگاه میکنم میبینم چقدر گناه داشتم و چقدر روزهای قشنگ جوونیم رفت

البته دپرشن من عامل خارجی داشت و زمینه ی ارثی و هیچ بیماری روانی نداشتیم