2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه نه نه ، من شیایومی دارم راضی ام ولی شیایومی اصلا قابل مقایسه با سامسونگ و نوکیا نیست

واقعاً؟

خیلی قویه که!

سامسونگ پول برندشو میگیره

گوشی هم قیمت با شیائومی همه چیش پایین تره!

من اکثر گوشی ها رو استفاده کردم سونی اریکسون ، سامسونگ ، نوکیا ، صاژم ایرانی ، آخرین گوشیم سامسونگ بود که دزد برد اصلا شیایومی قابل مقایسه با سامسونگ نیست . شیایومی خیلی راحت قاطی می کنه . این و قشنگ همون روز اول هریدش تجربه کردم . درسته تو منو مشخصات فرضا رم ۶ شیایومی هم قیمت رم ۴ سامسونگ یا نوکیا هست اما کار اونها واقعا بهتره . این تجربه خودمه . به نظرم حتی از صاژم هم پایین تره البته ازش راضیم خدا رو هزار بار شکر . شما اگر میتونی پول بذار روش یک اپل بخر اون هم میگن خیلی گرون شده . اپل واقعا بی رقیبه . اسم فعلی این گوشی صاژم هم یادم رفته هی میگم صاژم قدیم میگفتیم صاژم ، اون موقع اوایل بود ساخت فرانسه بود مونتاژ ایران . در هر صورت توصیه ام بود : من شیایومی الان دارم و خدا رو شکر ، اما رضایت اون گوشی قبلی رو ندارم

من اکثر گوشی ها رو استفاده کردم سونی اریکسون ، سامسونگ ، نوکیا ، صاژم ایرانی ، آخرین گوشیم سامسونگ ب ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم

خودم الان شیائومی دارم و خیییلی ازش راضیم برای همون چشمم مونده دنبال 15T

قبلاً هم سامسونگ داشتم و از اونم راضی بودم برای همون دودلم

نمیتونم بیشتر از این هزینه کنم و آیفون بخرم مگر دست دوم...

من شیایومی دارم ۶۰ تومن گرفتم الان بیشتر شدهعالیه هم دوربین هم حافظه اوناییکه ناراضین گوشی ارزونای ش ...

ممنون عزیزم

میشه بگین شما کدوم مدلو دارین؟

من شیایومی دارم ۶۰ تومن گرفتم الان بیشتر شدهعالیه هم دوربین هم حافظه اوناییکه ناراضین گوشی ارزونای ش ...

دوست عزیز گوشی من ارزون قیمت نیست رم هشت شیا بود خیلی رو گوشی حساسم . هر کس نظری داره من هم نظرم رو به ایشون گفتم . شاید تجربه بقیه با گوشی های معدوده

میگین کدوم سری شیائومی رو دارین؟

ردمی نوت۱۳پرو4g

خیلیم راضیم ازش

درسته سامسونگ گوشی خیلی محکمیه امابه نظرم شیائومی خیلی بهتره

دوربینشم عالیه۲۰۰مگاپیکسله

تو۴۰دقیقه شارژمیشه شارژرشم۶۷والته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز