lonelyweeb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 107 عنوان قرارر 612 بازدید | 23 پست بچه ها قرار اول کافه یا رستوران ، درمورد چی حرف میزنین؟ چی سفارش میدین؟یکی دوبار همو دیدیم ولی خیلی صحبت نکردیم. گفت بیا همو ببینیم فقط ارتباط گرفتن برام یخورده سخته میترسم تند رفتار کنم دست خودم نیست با پسرا🤣چیکار کنم؟ هلپ هیتر نینییار_ فکر کن خانم باشی و فمینیست نباشی..اگه ساندیس دوست داری kys 1405/02/07 | 12:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
harex7983 عضویت: 1405/02/04 تعداد پست: 2 پسرا موجودات خیلی پیچیده ای نیستن! فقط سعی کن خودت باشی همین! هرچی هم ب ذهنت رسید اول فکر کن بهش یکم بعد بگو!
lonelyweeb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 107 خودت باش اینو که آره ولی نمیدونم درمورد چی صحبت میکنین؟ خیلی هم جدی نباشه بیشتر دوستانه اس هیتر نینییار_ فکر کن خانم باشی و فمینیست نباشی..اگه ساندیس دوست داری kys
manamia3 عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 2356 الان ک اکثر جاها کافه رستوران شده دیگه راحته هم منو کافی شاپی دارن هم غذا ک دیگه آدم موذب نمیشه راحته خودش چی گفته ؟ گفته بریم شام ؟ یا چی اگه شام دعوتت کرده ک غذا بخورین دیگه
lonelyweeb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 107 پسرا موجودات خیلی پیچیده ای نیستن! فقط سعی کن خودت باشی همین! هرچی هم ب ذهنت رسید اول فکر کن بهش یکم ... باشه مرسی بوس هیتر نینییار_ فکر کن خانم باشی و فمینیست نباشی..اگه ساندیس دوست داری kys
lonelyweeb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 107 الان ک اکثر جاها کافه رستوران شده دیگه راحته هم منو کافی شاپی دارن هم غذا ک دیگه آدم موذب نمیشه راحت ... اره خودش گفته شام هیتر نینییار_ فکر کن خانم باشی و فمینیست نباشی..اگه ساندیس دوست داری kys
lonelyweeb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 107 هرکار میکنی بکن فقط هیچوقت قهوه با موز سفارش نده مگه قهوه موزی هم داریم💔 هیتر نینییار_ فکر کن خانم باشی و فمینیست نباشی..اگه ساندیس دوست داری kys
mehdibat عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 28 مگه قهوه موزی هم داریم💔 نه بخاطر همین میگم هرکار دوست داری بکن خوشش نیومد بهش بگو بِکَن بزار باد بیاد😂😂😂
manamia3 عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 2356 هرکار میکنی بکن فقط هیچوقت قهوه با موز سفارش نده قهوه با موز ؟ داریم مگه ؟ اسم کافیشاپیش چیه ک مام نخوریم رفتیم دیت 😂😅
نويسنده٣٣٠٠ عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 2516 ارزون ترين گزينه ي منو رو انتخاب نكن 👀 زياد به خودت نرس معمولي برو. حرف هم خودش مياد معمولا لازم نيست تاپيك از پيش آماده كني 😁 اگه ديدي داره حرفاي مثبت ١٨ ميزنه هم بزن زير ميز و الفرار.
mehdibat عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 28 قهوه با موز ؟ داریم مگه ؟ اسم کافیشاپیش چیه ک مام نخوریم رفتیم دیت 😂😅 متاسفانه مردم عوام بهش دسترسی ندارن خیلی خصوصی 😂😂😂
sanam1234aziz عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 9 اینو که آره ولی نمیدونم درمورد چی صحبت میکنین؟ خیلی هم جدی نباشه بیشتر دوستانه اس راجب اخلاقات یا راجب اخلاقای اون بپرس من خودم کم حرفم