2777
2789
عنوان

قرارر

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 23 پست
ارزون ترين گزينه ي منو رو انتخاب نكن 👀 زياد به خودت نرس معمولي برو. حرف هم خودش مياد معمولا لازم ني ...

نه همچین آدمی نیست

آدم نباید همیشه به خودش برسه؟🦢

هیتر نینییار_ فکر کن خانم باشی و فمینیست نباشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت باش

الکی کلاس نذار

خیلی عجیب غریب و آرایش خلیجی طور به خودت نرس که فکر نکنه از هول حلیم افتادی توی دیگ

تمیز خوشبو مرتب باش

لباست خیلی فرمال نباشه. کژوال بپوش.

اجازه بده اونم حرف بزنه

اگه می خوای تا حدی قاپشو بدزدی، یه کوچولو بامزه باش

در مورد خودت خیلی عمیق و زیاد حرف نزن. بذار براش تا حدی مرموز و کشف نشده باقی بمونی.

اصلن از خودت بد نگو و خودت رو تخریب نکن.

خودت رو خیلی هم بالا نبر که افاده ای به نظر برسی.

توی تاپیکهام فقط قراره از مادرشوهرم بخونید. و فقط قراره بحث های چیپ کنم پس اگر به دنبال موضوعاتی پیرامون شکافتن هسته ی اتم هستید، یا شاید حرکت جوهری ملاصدرا، به تاپیکهای بقیه مراجعه کنید. 🦧 در حال سپری کردن بحران سی سالگی 🦎

خودت باشالکی کلاس نذارخیلی عجیب غریب و آرایش خلیجی طور به خودت نرس که فکر نکنه از هول حلیم افتادی تو ...

من دوستام بهم میگن ادایی و .. حالت عادیم همینه چی کنم فکر نکنه دارم چسی میام🤣😭

یادم میمونه مرسیی

روز اول درباره خط قرمز سوال کن ببین از که کاری چه حرفی بدش میاد چیزایی که دوست داری ازت بپرسه رو ازش ...

زود نیست؟

اگه رابطه سالم میخاد نه ولی اگه برا مسخره بازی عشق حال میخاد اره تا قرار ۱۰م نباید حرفشو بزنه

نمیدونم، یه مدلیه دیت اول حس میکنم اونقدر جدی نیست، زوده بپرسی خط قرمزت چیه و-