اخراج شدم اگه نمیشدم هم استعفا میدادم چون با شرایط جدیدشون نمیتونستم کار کنم . ۵ سال اونجا کار میکردم تمام زندگیم شده بود کارم این همه تلاش کردم اخرشم اینجوری شد دارم افسردگی میگیرم واقعا، به دلایلی هم تا ۲ سال نمیتونم سر هیچ کاری برم الان یک ماهه خونه نشین شدم اصلا عادت ندارم خیلی کلافم ، شاید احمقانه باشه ولی ازبس احساس بدی دارم و حس پوچی و بی خاصیت بودن میکنم که دیشب دو ساعت داشتم گریه میکردم قشنگ انگار دارم تو جهنم زندگی میکنم الان انقدر عادت ندارم چی کار کنمممممم دارم دق میکنم
خودم و همه چیزم رو دادم رفت ، حیف دیگه بر نمیگرده....🥀
خیییلی حس بدیه اما خیلیا اینطورین. من بعد ۱۵ سال شغلم فعلا رفته رو هوا
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم حق داری ناراحت باشی عمرتو وقتتو گذاشتی هر روز سر کار بودی الان یکباره بی کار شدی درامدتم از دست دادی ممکنه الان افسرده ناراحت عصبانی باشی و کلی حس مختلف بیاد سراغت خیلی طبیعیه با احساساتت نجنگ بپزیرش خودتو بغل کن یه دل سیر گریه کن یا افکارتو و احساساتتو بنویس