2777
2789

منم تو این مرحله ام . و اینکه اولش نباید توقع داشته باشی بگه چندین بار باید خودت ببریش جیش کنه من اینکارو دارم میکنم قبلنا میبردمش میگفتم جیش بکن با زبون میگفت جییششش 😂😂حالیش نبود الان میفهمه هردفه ببرمش میکنه گاهی وقتام خودش میگه دارم ،هروقتم بخام برم بازار قبلش میبرمش جیش کنه دیگه شلوارشو خیس نمیکنه تو اون تایم

منم تو این مرحله ام . و اینکه اولش نباید توقع داشته باشی بگه چندین بار باید خودت ببریش جیش کنه من ای ...

توروخدا لسفند دود کن براش قربونش برم

دخترمن اصن تو باغ نیس اصن حالیش نیس و متوجه نیس اصلا نمیگه من برم جایی پوشگش میکنم چون اصن اعتمادی بهش نیس اصن نمیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کوچیکه میخوای راحت باشه از پوشک گرفتن بزار دونیم سال یا بیشتر بشه بگیر

منم روز دوم از پوشک گیری پسرم هستم پسر من دوسالو پنج ماهشه خودم هر یکساعت میبرمش

روز اول منتظر بودم خودش بگه دوازده بار تو خودش جیش کرد ولی بعدش دیگه هر یک ساعت خودم میبردمش دستشویی دیشبم داشت شام میخورد جیش کرد تو خودش اونوقت گفت مامان جیش دارم البته هنوز جیش داشت بقیشو تو دستشویی کرد امروزم همینجور خودم میبرم

مطمعن باشه بزرگتر بشه خیلی راحت تره

یه چند دقیقه اینا قبل از اینکه ببریش دستشویی بهش آب یا هر نوشیدنی بده پسرم عروسک نی نی داره لخته اونم میبره شلنگو میدم دستش مثلا اونم جیش کنه میشورش اونو خودشم میشوره

ولی توصیه میکنم بزار دونیم سالش بشه هم اون اذیت نمیشه هم خودت

عزیزم کوچیکه میخوای راحت باشه از پوشک گرفتن بزار دونیم سال یا بیشتر بشه بگیر منم روز دوم از پوشک گیر ...

اره اصلا درک نداره اصن مفهموم جیشو نمیدونه خیلیی ممنون ک کمکم کردی

الهی قربونش برم اسفند دود کن براش 😍😍

یه چند دقیقه اینا قبل از اینکه ببریش دستشویی بهش آب یا هر نوشیدنی بده پسرم عروسک نی نی داره لخته اون ...

چشم اینم امتحان میکنم اتفاقا داره عروسک لخت براش لباس دوختیم لباسشو درمیارم میدم دستش توکل بخدا ممنون ک کمکم کردی اسفند دود کن برای گل پسرت

توروخدا لسفند دود کن براش قربونش برم دخترمن اصن تو باغ نیس اصن حالیش نیس و متوجه نیس اصلا نمیگه من ...

خدا نکنه ،من الان دیگه دخترم میگه با بچه زیاد حرف بزنین حالیش میشه کم کم

خدا نکنه ،من الان دیگه دخترم میگه با بچه زیاد حرف بزنین حالیش میشه کم کم

منم گفتم زیاد بهش تقریبا فهمیدع 😂ولی جیش ک میکنه میگه منم دارم میرم سرکار😐😐😐دوباره پروسه ی پوشک شروع شد