اره واقعا دردش زیاده من ک میگفتم ولش نمیخاد بقیش بزنی دست وپا میزدم بستگی داره من دکترم ۲ساعت کار کرد روس
|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی موندگاری بالایی نداره اگه میخای ب فرم دلخواه برسی اوایلش باید هر شیش ماه بری ترمیم
❗️لطفاتاپیکای منو به حاشیه نکشید ، اگه با شخصی مشکل دارید تاپیک بزنید و هرچقدر ک دوس داشتید اونجا تیکه بندازید بهش ، اه❗️رنج نباید تو را غمگین کند ! این همان جایی است که اکثر مردم دچار اشتباه می شوند ، رنج قرار است تو را هوشیارتر کند، به این که زندگیت نیاز به تغییر دارد.{👤یونگ}این چندمین کاربریمه ، عضو جدید نیستم سیسیا💅🏻دلبران دل میبرند ، جان برده ای تو ..💍🩵
من راضی بود لب تو چهره خیلی جلب توجه میکنه و خوشگل میکنه
|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]
اره دکتر نمیزاره بلندشی بری که لبت کج خب یکم بالا یکم پایین
من یک سی سی زدم اما چون لب خودم پر بود بزرگ شد عکساش تو تاپیک هام هست
حدود ۲هفته بعد ورمش رفت
اما جا بیفته واوکی بشه یکماه بعد