2777
2789
عنوان

عصبکشی دندون

140 بازدید | 6 پست

بچه ها من ابان ماه دوتا از دندونامو درست کردم یکی که عصب کشی بود حل شد اون یکی دندون شماره۵ بالا بود که گفت ترمیم نزدیک به عصب و ترمیم کرد بعد از ۵ماه هنوز به سردی حساسه امروز معاینه کرد و عکس گرفت گفت تو عکس که بهش نمیاد عصب کشی بخواد اما تست سرما گرفت وقتیمیذاشت رو دندونم درد میگرفت تا ۳-۴ ثانیه

تجربه داشتین؟ که بیشتر زمان بدم یا نه برم عصبکشی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا یه مدت فکر کنم اینجوری هست منم فقط پوسیدگی برداشت عصب کشی نکرد همینجوری بودم هنوزم یخورده اینجوری هستم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

حتما عصب کشی کن منم اینجور بود اولش بعدش شبا واسم خواب نذاشته بود

شب درد ندارم موقع مسواک زدن باید اب ولرم باشه تا بتونم بشورم دهنمو و اب و اینا هم میخورم دردم میگیره غذا هم داغ باشه همینطور ولی دکتر میگفت حیفه

نمیدونم چه کنم

شب درد ندارم موقع مسواک زدن باید اب ولرم باشه تا بتونم بشورم دهنمو و اب و اینا هم میخورم دردم میگیره ...

حیفه که خب الان برسه تا ته ته عصب بکشی اون موقعه حیفه نه الان بعدم مطمئن باش بعضی دکترا برا پول میگن حیفه نه سلامتی الان عصب کشی نکنی خدایی نکرده باید باهاش خداحافظی کنی و یا میزنه به گوش و گلو و مغزت بعد باید دوبرابر خرج کنی