2777
2789
عنوان

فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 31 پست
میشناسیم همو؟؟؟

نه!!!

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

از سمت مادر خاله هام شیطانن ولی عموم خوبه

همه اینطوری نیستن بد ترین ضربه هارو ادم از نزدیک ترین کسا میخوره.همه فامیلا خوب نیستن.من عمه هام اروم و گلن ولی خاله هام .....

وقتی زندگی به هم میزنن حسودی میکنن از زمین خوردنت خوشحال میشن و تیکهمیندازن چطوری میشه دوستشون داشت؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تیپیکال فامیل : یکی از بچه های فامیل دانشگاه خوب قبول شده ، شغل خوب داره یا ازدواج موفق کرده

پشت سره این آدم موفق حرف میزنن تا عیب و ایراد خودشون و بچه هاشونو بپوشونن.

من دانشگاه علم و صنعت قبول شدم یه خاله دارم از شدت حسادت قرمز شده بود میخواست گریه کنه 😁 تحصیلات خودش و دخترش زیردیپلمه .

تیپیکال فامیل : یکی از بچه های فامیل دانشگاه خوب قبول شده ، شغل خوب داره یا ازدواج موفق کرده پشت سره ...

خب تو هم که داری تحقیر میکنی پس چه فرقی با اونا داری؟!!

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

تیپیکال فامیل : یکی از بچه های فامیل دانشگاه خوب قبول شده ، شغل خوب داره یا ازدواج موفق کرده پشت سره ...

توجه داشته باش که خودتم فامیل کسی هستی پس به جای عیب جویی از دیگران رو خودت و سلامت روانت کار کن آفرین😊

توجه داشته باش که خودتم فامیل کسی هستی پس به جای عیب جویی از دیگران رو خودت و سلامت روانت کار کن ...

من هیچ وقت به موفقیت فامیل حسادت نمیکنم 😊 چون کمبود ندارم . حسادت برای اوناییه که خودشون هیچ دستاوردی ندارن.

فامیل :

ماشین میخری حسادت میکنن عیب میزارن میگن ماشین صفر افت قیمتش زیاده 😂

ویلا میخری میان میخورن پشت سرت میگن ویلاشون توی محله ی خوبی نبود

دانشگاه قبول میشی میگن دیگه گذشت تحصیلات کلاس بیاره

ازدواج میکنی توی طرف مقابل دنبال عیب و ایراد میگردن

من هیچ وقت به موفقیت فامیل حسادت نمیکنم 😊 چون کمبود ندارم . حسادت برای اوناییه که خودشون هیچ دستاور ...

پس چرا همه ش تو تاپیکات دغدغه ت پیدا کردن شوهره؟!!اگه دستاورد دیگه ای داشتی اصلا به این موضوع فکر هم نمیکردی چ برسه به اینکه در موردش تاپیک بزنی😂😊

پس چرا همه ش تو تاپیکات دغدغه ت پیدا کردن شوهره؟!!اگه دستاورد دیگه ای داشتی اصلا به این موضوع فکر ه ...

کاش سواد درست حسابی داشتی لینک مقاله های impact بالامو میفرستادم بخونی .

هر انسان فرهیخته ای دوست داره یه یار هم شأن خودش داشته باشه خانوم محترم ، ازدواج یه تعهد خیلی قشنگه من اهل بی بند و باری نیستم 🙂

کاش سواد درست حسابی داشتی لینک مقاله های impact بالامو میفرستادم بخونی . هر انسان فرهیخته ای دوست دا ...

خوشحالم سر سفره پدر و مادر بزرگ شدم به کسی تهمت بی بند و باری نمیزنم هزاران بار خدا رو شکر😍😊

کاش سواد درست حسابی داشتی لینک مقاله های impact بالامو میفرستادم بخونی . هر انسان فرهیخته ای دوست دا ...

از سوادت معلومه😂میخوای بری سره کار😳🤦سرِ کار درسته حالا هم بدرود دیگه مزاحم نشو آفرین🙂😏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز