2777
2789
عنوان

فامیل

471 بازدید | 31 پست

به نظرم از فامیل مادری آدما خاله هاشونو بیشتر دوست دارن

و از فامیل پدری عمو ها رو بیشتر دوست دارن یعنی

هم جنس مادر و پدر به ترتیب😁😎

حالا اونایی که به فامیل فحش میدن نادانن مگه اینکه فرزندخوانده پدر و مادرشون باشن وگرنه ریشه یکیه ژنتیک هم رو رفتار آدما تأثیر میذاره اگه بچه واقعی پدر مادرشونن و به فامیل فحش میدن تف سر بالاست چون به خودشونم برمیگرده🤦😐

هرکدوم از ما فامیل یکی هستیم به جای اینکه فکر کنیم همه بَدَن ما خوبیم سعی کنیم خودمون روز به روز بهتر و خوش اخلاق تر بشبم و رو سلامت روانمون کار کنیم و البته هزینه کنیم😊

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

همشون بدرد نخورنولی دایی خواهرزادشو دوست داره اینو فهمیدم

پس پدر و مادرتو دوست نداری که اینو میگی

تازه من دایی و عمه هامم دوست دارم فقط گفتم خاله ها و عموهامو رو بیشتر دوست دارم همین😊

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

من ک خاله ندارم😂 ولی عموهام دوس دارمم

آخی اگه ازدواج کردی کاش خدا دو تا دختر بهت بده نوه هات خاله داشته باشن😂🫠☹️

فامیل بد نداشتی تا حالا ببینی از حسادت چه ضربه هایی بهت میزنن

شاید شما ازدواج فامیلی داشتی و نقش ها قاطی شده اینجوری شده وگرنه🤔😕

ما سالها با فامیل خونه یکی بودیم...در نهایت چیز خوبی ازش در نمیاد.الان همه دشمن هم هستن🥲

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
ما سالها با فامیل خونه یکی بودیم...در نهایت چیز خوبی ازش در نمیاد.الان همه دشمن هم هستن🥲

از قدیم گفتن دوری و دوستی مرز نگه داشتن خب مهمه

از قدیم گفتن دوری و دوستی مرز نگه داشتن خب مهمه

ببین ، حفظ مرز کار ساده ای نیست. دیگه دوری و دوستی رو معمولاً برای غریبه ها میگن، اگر آدم بخواد دوستی کنه و محبت داشته باشه، نمیشه دوری و دوستی داشت..به هر حال من خودم الان با کسی ارتباطی ندارم، اما مادرم داشت . هم خیلی روزها و خاطرات خوبی با فامیل داشتیم، و هم سوءتفاهم های حل ناشدنی، تو این سالهای اخیر به وجود اومد..اما خب ما با فامیل خوشی هایی رو تجربه کردیم، که واقعا در و همسایه همیشه میگفتن خوش به حالتون🥲 اما الان ارتباطی با فامیل نداریم.

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
همه جا هستی ک

به شما ربطی داره؟!!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز