2777
2789
عنوان

فامیل

510 بازدید | 31 پست

به نظرم از فامیل مادری آدما خاله هاشونو بیشتر دوست دارن

و از فامیل پدری عمو ها رو بیشتر دوست دارن یعنی

هم جنس مادر و پدر به ترتیب😁😎

حالا اونایی که به فامیل فحش میدن نادانن مگه اینکه فرزندخوانده پدر و مادرشون باشن وگرنه ریشه یکیه ژنتیک هم رو رفتار آدما تأثیر میذاره اگه بچه واقعی پدر مادرشونن و به فامیل فحش میدن تف سر بالاست چون به خودشونم برمیگرده🤦😐

هرکدوم از ما فامیل یکی هستیم به جای اینکه فکر کنیم همه بَدَن ما خوبیم سعی کنیم خودمون روز به روز بهتر و خوش اخلاق تر بشبم و رو سلامت روانمون کار کنیم و البته هزینه کنیم😊

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همشون بدرد نخورنولی دایی خواهرزادشو دوست داره اینو فهمیدم

پس پدر و مادرتو دوست نداری که اینو میگی

تازه من دایی و عمه هامم دوست دارم فقط گفتم خاله ها و عموهامو رو بیشتر دوست دارم همین😊

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

من ک خاله ندارم😂 ولی عموهام دوس دارمم

آخی اگه ازدواج کردی کاش خدا دو تا دختر بهت بده نوه هات خاله داشته باشن😂🫠☹️

فامیل بد نداشتی تا حالا ببینی از حسادت چه ضربه هایی بهت میزنن

شاید شما ازدواج فامیلی داشتی و نقش ها قاطی شده اینجوری شده وگرنه🤔😕

ما سالها با فامیل خونه یکی بودیم...در نهایت چیز خوبی ازش در نمیاد.الان همه دشمن هم هستن🥲

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
ما سالها با فامیل خونه یکی بودیم...در نهایت چیز خوبی ازش در نمیاد.الان همه دشمن هم هستن🥲

از قدیم گفتن دوری و دوستی مرز نگه داشتن خب مهمه

از قدیم گفتن دوری و دوستی مرز نگه داشتن خب مهمه

ببین ، حفظ مرز کار ساده ای نیست. دیگه دوری و دوستی رو معمولاً برای غریبه ها میگن، اگر آدم بخواد دوستی کنه و محبت داشته باشه، نمیشه دوری و دوستی داشت..به هر حال من خودم الان با کسی ارتباطی ندارم، اما مادرم داشت . هم خیلی روزها و خاطرات خوبی با فامیل داشتیم، و هم سوءتفاهم های حل ناشدنی، تو این سالهای اخیر به وجود اومد..اما خب ما با فامیل خوشی هایی رو تجربه کردیم، که واقعا در و همسایه همیشه میگفتن خوش به حالتون🥲 اما الان ارتباطی با فامیل نداریم.

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
همه جا هستی ک

به شما ربطی داره؟!!