2821
2789
عنوان

14تومن حقوق

1245 بازدید | 45 پست

مجردم۱۹سالمه

یه کار پیدا کردم(صندوقدار سوپرمارکت)تو محل خودمونه دودقیقه ام نمیشه راهش پیاده

از۵بعد از ظهرتا۱۲شب

حقوقش گفته۱۴تومن ثابت

کارشم سنگین نیست

خوبه عزیزم یک ماه برم ببین چطوره راضی بودی ادامه بدی

از خونه نشستن بهتره

نسبت به ساعت کاریش خوب میده

اگه بری فروشگاه های بزرگ درسته حقوق زیاد میدن ولی پدرت درمیارن

و خدا معجزه میکند !🌱💛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عالیه

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

خوبه اما تایمش که شب هست خیلی خوب نیست

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

خوبه من باشم میرم

مثلا جای دیگه بری سرکار 20 ت بدن باید هزینه کرایه و وقتت رو بذاری

پس میصرفه

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

مجردی سابقه کار نداری کار خوبی محسوب میشه امتحانی یکی دو ماه برو ببین اگر دوست داشتی ادامه بده

حقوقشم خوبه بد نیست نسبت به اینکه تازه شروع کردی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز