2777
2789
عنوان

14تومن حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 45 پست
برای شما که مجردین بنظرم شروع خوبیه و من جای شما بودم قبول میکردم ولی چون تا نیمه شب هست یخورده مواظ ...

مامانم قراره برگشت بیاد دنبالم اما بازم میگم نیاز نیست چون خیلی نزدیکه

خوبه عزیزم یک ماه برم ببین چطوره راضی بودی ادامه بدیاز خونه نشستن بهترهنسبت به ساعت کاریش خوب میدهاگ ...

درسته زیاد نیست و باهاش نمیشه کار خاصی کرد اما بالخره باید از یجا شروع کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه فقط شب تنها برنگرد همین و اینک مطمعن شو ظاهرش راحت نباشه بری توو دل کار سخت باشه این پول نمی ار ...

فعلا قراره سه روز آزمایشی باشه که دیروز روز اول بود

کسی هست پیشت اونجا ؟مرد باشه مثلا؟تنها نباش.خطرناکه.

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

عاليه عزيزم حتما برو .صبح هم جاي ديگه مشغول شو ميدونم سخته ولي عادت ميكني منم از ١٨ تا ٢٨ سالگي دوشب ...

الان دیگه ۱۰ شیفت هم کار کرد نمیشه زمین و ماشین خرید

(کاربر آقا) متعهد🤍A🤍

دختر تا ۱۲ شب بری سرکار یعنی عملا از زندگی هیچی نمیفهمی

تو الان وقت درس و یادگیری تخصص و پیشرفتته

پشت صندوق سوپرمارکت از عصر تا نصف شب چه پیشرفتی میکنی؟

اونم با چندرغاز حقوق

الان دیگه حقوق زیر ۲۰ تومن نمیصرفه به خدا بیکاری بهتره از ماهی ۱۴

بعدشم فکر میکنی اسمش کار سبکه صندوقداری خیلیییی سخت و پرمسئولیته کافیه آخر برج یک ریال کم بیاری هرچی ضرر باید از جیبت بدی

در کل برو دنبال یادگیری مهارت ازش پول دربیار نه اینجور کارا

ساعت کار مناسب سن تو این نیست

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه خود آقاهه اصلا نیست من خودم تنهام

خوب اونجوری خطرناکه....یه دفعه یه آدم دزد معتاد بیاد چیکار میخوای بکنی؟

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

عالیه حتما برو نه پول کرایه میدی ن غصه مسافت طولانی داری راحتی وگرنه در ماه پنج شش تومن باید کرایه میدادی

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟