عزیزم من خودم دانشجوی تاپ ترین دانشگاه ایرانم ولی راهکار علمی سراغ داری بخواد عشق منو ادمی رو که رفته برگردونه؟ اگه اره بسم الله. لطفا نگو ولش کن فراموشش کن. اگه راهکاری داری بگو استفاده کنم ممنونت میشم گلم🙏🌹
من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد
من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد
@niniyar نی نی یار لطفا به این کاربر رسیدگی کنید واسم مزاحمت ایجاد میکنه پست های این تاپیک رو مشاهده کنید که چه کامنتای بی ربط و پر از توهینی واسم گذاشته زیر پست شخصیم
خدا خیرت بده بعد از سه ماه تازه یادتون افتاده؟ حتی کاربر فعال بود هم دیگه رسیدگی نمیشد چون نباید تگ میکردین تگ رو خیلی وقتها نمی بینیم همون موقع باید گزارش میزدین رسیدگی بشه سه نقطه کنار پستش هست اون رو بزنین گزارش بزنین این کاربر از ماه خرداد خودش دیگه نیامده
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت