2777
2789

تو قرن ۲۱ زشته این حرفا

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو قرن ۲۱ زشته این حرفا

عزیزم من خودم دانشجوی تاپ ترین دانشگاه ایرانم ولی راهکار علمی سراغ داری بخواد عشق منو ادمی رو که رفته برگردونه؟ اگه اره بسم الله. لطفا نگو ولش کن فراموشش کن. اگه راهکاری داری بگو استفاده کنم ممنونت میشم گلم🙏🌹

سرچ کن سوره ضحی و ایه فکر کنم ۳۵ نور و ...تو همین نینیسایت تاپیکش هست پیدا میکنی.یسریا نتیجه گرفتن.

اون که روز اخرش باید سوره شعرا بخونی؟ هفته پیش خوندم اثر نکرد شما میدونید تاثیر دعا بعد از چند وقت معلوم میشه؟؟

اکست بدجوری عقده ایت کرده ها😂

چه روزهای خوبی😁✌️ من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

خوب خدا گذاشته تو کاست😂

چه روزهای خوبی😁✌️ من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

@niniyar لطفا رسیدگی کنید. واسم مزاحمت ایجاد میکنه

@تایسیزd

@niniyar نی نی یار لطفا به این کاربر رسیدگی کنید واسم مزاحمت ایجاد میکنه پست های این تاپیک رو مشاهده کنید که چه کامنتای بی ربط و پر از توهینی واسم گذاشته زیر پست شخصیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز